Geleverde rozen zien er fris uit, en waren goed in verpakking gewikkeld.
Na een telefoontje heb ik rozen besteld en kon aangeven wanneer ze geleverd moesten worden, super geregeld, Toen ze kwamen konden ze gelijk de grond in top van De Wilde rozenkweker. Al meerdere rozen van in de tuin en doen het allemaal prachtig
Niet slim om de planten op paaszaterdag te versturen, er zit dan sowieso 2e Paasdag extra tussen en nu dus ook de dinsdag.... ik hoop maar dat ze morgen gebracht worden... Over de planten kan ik dus helaas nog niets zeggen..
Bestelling heel snel geleverd. Planten waren goed verpakt en ook goed vochtig.
Ik lees hier slechte reviews over bezorging, maar daar kan dewilde niks aan doen. Dan moeten mensen een review schrijven bij postnl.
Al meerdere keren rozen bij de Wilde gekocht en altijd waren deze van goede kwaliteit. Het is ieder jaar weer genieten van mijn da Vinci stamrozen en Bonica struik rozen. Nu klimrozen gekocht. Ik kijk uit naar de bloei.
Plantjes goed verpakt. Zijn niet groot maar daar is de prijs ook naar. Zien er verder goed uit. Sommige hadden wat water mogen krijgen voor vervoer.
Snelle levering met goede verpakking. Propere planten met veel potentie.
Prachtige planten, goed verpakt, hartelijk bedankt !
Ik heb tot nu toe steeds goede ervaringen gehad met het on line bestellen van planten en rozen van De Wilde! Geweldig dat ik, zeker in deze corona tijd, heerlijk kan "snorren" op jullie duidelijke website! Ik kom vast weer terug. Dank en veel succes met jullie werk!
aanvankelijk duurde het wat langer voordat de bestelling kwam, i.v.m. coronatijd en paasweekend, maar toen de bestelling kwam was alles prima in orde
Beste merit, dit is afgelopen week bij elkaar gezocht en gisteren ingepakt iets vertraging omdat de Paasdagen bij de vervoerders erg druk was en dat het bezorgen niet ging lukken het is morgen bij u in huis. steven Afzender NaamROZENKWEKERIJ DE WILDE BV Vervolgnaam AdresHOVENIERSWG 12 PC/Plaats7205DA ZUTPHEN LandNEDERLAND Geadresseerde NaamMERIT ZANDEE Vervolgnaam CULEMBORG Zendinggegevens Ordernr39701 VVA19 Verzenddatum06-04-2021
Original recension
Ik schrijf het maar toe aan de drukte met bestellingnen in deze tijd, maar ik zou aanraden om deze vraag dan op een later tijdstip in te dienen.
Ken De Wilde al heel lang hebben mooie kwaliteit en een groot assortiment, erg tevreden.
Na het vinden van de juiste soorten via de goed te navigeren online aanbod kwam de bestelling snel en zonder kleerscheuren via de post binnen. Ook erg te spreken over de kwaliteit van de planten zelf. De planten waren goed verpakt, voldoende vochtig en mooie examplaren.
Goed verpakt geleverd
Jammer hoef heeft een van de klimrozen een flinke knauw gehad. Hopelijk redt hij het.
De planten zijn netjes verpakt en bezorgd. Helaas duurde het wel wat lang maar dat was te wijten aan de postnl.
Snelle levering! Plantjes zien er mooi en gezond uit!
Goede afstemming, zorgvuldige levering, en een (naar wij vermoeden) mooie roos!
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen
Ik heb een aantal rozen planten uitgezocht en besteld. Ik werd echter gebeld dat het nog even ging duren omdat PostNL het niet aan kon. Jammer,
Nu paar keer rozen besteld en zeer tevreden! Goede kwaliteit, nette prijzen en hele snelle nette leveringen. Een echte aanrader verheug me al op de rozen in de zomer.
Ik hoop dat de rozen het ook mooi gaan doen.
Bezorging ging perfect en de roos gepoot volgens jullie aanwijzingen Nu wachten hoe deze gaat groeien Zeer benieuwd
Voor de eerste keer rozen via internet besteld , nu in de grond zetten . Ze zien er goed uit de rozen waren goed verpakt en nog helemaal gaaf . Verder op dit moment geen op of aanmerkingen .Bedankt voor de snelle levering .
Er is een verkeerd product geleverd. Via de mail heb ik dit laten weten, maar heb nog geen reactie gekregen. Er is een verkeerd product geleverd. Via de mail heb ik dit laten weten, maar heb nog geen reactie gekregen. Uiteindelijk toch redelijk snel gereageerd en is de bestelling alsnog naar tevredenheid afgehandeld. Het zou mij beter hebben geleken om tel contact te zoeken wanneer een product niet op voorraad, dan een vervangend product te sturen. Verschil in prijs is heel snel weer teruggestort, dat is prima!
hoe loes, wij boeken het verschil terug de roos hadden we allen op kale wortel en niet in pot staan dus vandaar dat we die soortecht geleverd hebben. groet steven
Original recension
12 Hoveniersweg