Filter

Alles nog goed gekomen

Jullie kunnen er niets aan doen, maar de levering heeft wel aardig wat dagen geduurt, 1 april besteld, 9april geleverd. Telkens een mailtje van post nl dat de levering uitgesteld was. Maar goed alles is toch nog goed gekomen, ze staan nu in de grond. Nogmaals hartelijk dank Groeten Adriaan

super!!

Levering binnen 3 dagen!! Had zelf een fout gemaakt door guirlande d’amour stamroos te bestellen ipv gewone roos. Super service en opvolging!

GOEDE KEUZE !

Goede keuze en prompte levering, meteen beginnen in de tuin ! Fijn dat ik nu het nieuwe seizoen kan starten met een nieuw plan voor de tuin, ik kijk er nu al naar uit .

Mooie verzorgde rozen

Mooie verzorgde rozen. Zeer goed verpakt zodat deze in goede toestand geleverd zijn

Snelle bezorging en goede service!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

De bestelling ging heel vlot en mijn rozen waren binnen enkele dagen afgeleverd. Ze waren van hele goede kwaliteit en goed ingepakt.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

exellent

zeer vlotte levering zeer mooie planten uitstekende service

Goed alleen de levering

De rozen waren goed en met zorg verpakt. Alleen de levering door de bezorger was wat verwarrend. Ze werden bezorgt, dan weer niet. Niet fijn in verband met thuis zijn om het pakje te ontvangen.

Teleurstelkend

Levering binnen 2 a 3 werkdagen staat er op de website. Toen ik echter op werkdag 5 belde omdat ik niets over levering had gehoord, bleek er helemaal niets ondernomen met mijn bestelling. Aangezien wij dit weekend aan de slag wilden gaan in de tuin vond ik dit zeer teleurstellend. Daar mocht ik echter niets van vinden volgens de dame aan de telefoon want zij kon er niets aan doen. Uiteindelijk bood ze haar excuus aan. Ondanks dat volgt levering pas volgende week woensdag, anderhalve week na de bestelling. Alles moet wel direct bij bestelling worden betaald maar daarna is het afwachten wanneer je de deze ontvangt, mogelijk doordat ik heb gebeld werden ze wakker geschud. Geen reclame dus.

Duurt te lang

De aflevering via ptt duurt te lang . Vandaag pas ontvangen .

Rozen nog steeds niet bezorgd

1 pakket woensdag aangekomen Rozen met kale wortels nog steeds niet bezorgd Pakket gaat ongeopend retour als ze na pasen bezorgd worden De rozen die wel bezorgd zijn zijn zo klein zou ik in het tuincentrum nooit gekocht hebben voor 11.95 Al met al eens maar nooit weer

Bel geleverd, planten zien er goed uit. Met dank

Redelijk.

De ontvangen rozen waren door de drukte verlaat. Meer dan bij andere leveranciers. De gesnoeide rozen maakten een goede indruk. Jammer dat er niet zoiets als een kleine plant instructie bijzat.

Heel snelle levering en super mooie planten!

Snelle levering. Chauffeur kwam toen ik niet thuis was, via "Ring" contact gehad. Hij had de doos zelfs nog bedekt. Heel vriendelijk. De planten zijn zo mooi, van goede kwaliteit. Zeker een aanrader. Was overigens altijd al erg fan van deze kwekerij.

Post.nl maakt er een zooitje van

Verpakking prima, rozen hoop dat ze het gaan doen! Post nl stelde elke dag de bezorging uit wegens drukte. Rozen dus wel erg lang onderweg 6 dagen!

Hopenlijk gaan ze nog bloeien .

Kan nog niets zeggen ze moeten nog gaan bloeien en groeien .

Zeer goede ervaring.

De geleverde rozen zien er gezond uit en waten zeer zorgvuldig verpakt. Ook de service was prima.

klantenservice kan beter

Pakket volgens Postnl sinds zaterdag 27 maart onderweg. Tot op heden geen ontvangst en zeer stroeve communicatie met de Wilde; moest maar geduld hebben, verder ook geen actieve terugkoppeling meer, op mails wordt niet of nauwelijks gereageerd . Helaas deze keer een slechte beurt van de Wilde. Normaliter zijn leveringen en producten van zeer goede kwaliteit.

keurig verpakt en mooie planten

na mijn bestelling kwam er netjes een bericht dat de planten verzonden waren. Helaas heeft post NL er lang overgedaan om de planten bij mij te bezorgen. Duurde 3 dagen langer. Planten zaten netjes in een stevige doos en goed verpakt.

Mooi verzorgde rozen struiken. Perfect verpakt tegen mogelijke transport schade. Gemakkelijk te selecteren en te bestellen. Snelle levering. Aandachtspunt voor de verzender: Check voor jullie versturen. Er bleek een stamroos missing zodat ze deze moesten naleveren wat extra kosten voor de leverancier betekende.

Nog niets ontvangen!

Beste, Tot vandaag vrijdag 2 april heb ik nog niets ontvangen van mijn bestelling!!

Jammer van de beschadiging tijdens transport.

Ik ben goede producten gewend van jullie. Heb nu 4 klimrozen besteld. Levering mooi snel en verder ok. Helaas blijkt bij uitpakken dat van 2 rozen die in pot zijn geleverd dat de uitlopers zijn afgebroken. Jammer. De andere twee rozen zijn wortelgoed. Die zullen het best wel gaan doen, maar ik vind ze erg magertjes. Geen echt goed wortelstelsel. Heb ik wel eens beter gehad. Met wat zorg zal het allemaal wel goed komen, maar de start had beter gekund. Ik hoop dat jullie hier aandacht voor blijven hebben!

Goed geregeld vanaf aankoop tot levering

Top geregeld van aankoop tot levering

jullie service is prima, maar die van de bezorger zeker niet.

De bestelling is nu al 3 dagen te laat. mijn vader vroeg of ik rozen voor hem wilde bestellen bij jullie. Ik heb de rozen maandag 11/4 besteld. Ik kreeg al vrij snel bericht dat de bestelling was afgeleverd bij de bezorger. De rozen zijn nog steeds niet binnen, en liggen te wachten bij het distributie centrum. Niet echt wenselijk bij levend materiaal. Ik hoop dat dit niet ten koste gaat van de kwaliteit.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA