Filter

Snelle service en zeer goed verpakt. Planten allemaal in goede staat. Wel jammer dat er niet bij staat bij de planten hoe groot ze bij levering zijn.

Goed verzorgd, op tijd geleverd, prettige ervaring.

De rozenplanten waren goed verpakt, in uitstekende staat, en op de afgesproken tijd geleverd. Ik ben zeer tevreden met dez

Mijn order is nog niet bezorgd

7 april 3:30 Wegens aanhoudende drukte is je zending vertraagd. Deze zal zo snel mogelijk worden bezorgd Bezorgtijd nog onbekend 6 april 4:15 Sorry, bezorgmoment is bijgewerkt 5 april 8:41 Zending is ontvangen door PostNL 5 april 8:32 Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt

Af wachten wat er verder gebeurt

Ik kan eigelijk nog niet oordelen heb alleen maar een bestelling geplaatst

Bestelling nog niet geleverd

Vandaag zou het geleverd worden... Helaas

prima kwaliteit en goede service

Planten zijn zeer goed doorwortelt. Ik verwacht dat ze goed zullen aanslaan. De verzending gaf problemen met PostNL. Duurde lang en er waren zorgen dat de planten zouden uitdrogen. De Wilde belde de klanten na om de problemen met PostNL te bespreken. Prima service vanuit de Wilde!

Prima levering en producten

Snelle en goed verzorgde levering. Mooie planten.

Snel geleverd.

De rozen werden in een grote doos binnen 2 werkdagen geleverd. Ik had zowel "losse" als rozen in pot besteld. De rozen die niet in een pot zaten ware in een plastic zak verpakt, deze lijken het transport te hebben overleefd. De rozen in pot zijn wat beter bestand om het transport te doorstaan. Over de kwaliteit kan ik weinig zeggen. Dat ga ik de komende weken/maanden ervaren als de rozen gaan groeien.

Snelle levering mooie rozen!

Hele goede planten en snel geleverd

Zie boven

Goede after sale

Goede after sale

Fijne service, goede kwaliteit

Door vertraging bij post-nl werden de planten met vertraging bezorgd. Ik werd hier over gebeld door een medewerker van de wilde en als de planten hierdoor schade hadden opgelopen, kon ik dat aangeven. Super netjes en proactief vind ik dat! En de planten zijn alsnog in goede gezondheid aangekomen. Dat zegt echt wel wat over de kwaliteit ook.

Uitstekend.

Snelle bezorging, goede service en de rozen zien er erg goed uit!

Tot nu toe vol met vraagtekens.

Veel te laat afgeleverd vanwege overbelasting bij de bezorgdiensten. De rozen zagen er treurig uit. Ik heb ze 24 uur in het water gezet. Ze geplant en ik kijk elke dag of er iets gebeurt. Ik laat het weten als de groei niet inzet. Er is garantie weet ik nu. Met vriendelijke groeten.

Bij mijn tweede bestelling kreeg ik zelfs een telefoontje van De Wilde dat de levertijd, door de grote drukte, werd uitgesteld. Dat vond ik top!

Mooie planten met een gezond wortelstelsel.

Helaas moest ik er wel bijna een hele week op wachten. Maar dat lag denk ik vooral aan de bezorgdiensten.

Jammer

Ik vind het jammer dat er bij de rozen geen instructie zat over hoe deze rozen te planten en dan bedoel ik hoe diep het plant gat en misschien tips over welke grond erbij moet. De rozen waren wel goed verpakt en zagen er vers en gezond uit.

Ze doen niet wat ze me beloven

Ze hebben me belooft dat ik over 2 a 3 dagen de bestelling zou ontvangen op het door mij opgegeven adres. Tot op heden nog niets ontvangen. Ik hoop komende week alsnog de bestelling in goede orde en groeikracht te ontvangen.

Snelle levering, duidelijke site. Goede kwaliteit.

Delivery very fast !Goed maar kan beter zijn!

De delivery is quite fast. However,I have ordered 5 rozen in de pot, but only get 3 in pot and other two are only plants in a plastic bags Without any earth.

Geweldige service en prachtige planten

De service was uitstekend en de planten waren goed verpakt en zagen er mooi uit

Mooie kwaliteit rozen

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

De eerste keer tuinplanten besteld via internet Afwachten dan wat je krijgt Alles was goed en snel geleverd Dank je wel

Op zich positief

Over de producten geen klachten, wel over de verpakkingen. Een tip: noteer op de verpakking wat de boven-en onderzijde is. Want dan komen de rozen op stam ondersteboven aangeleverd

Kwalitatief mooie planten.

Mooie planten met een duidelijke omschrijving. Prima verpakt en snelle levering.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA