Filter

Top rozen

Prima kwaliteit rozen. Goed verpakt, op tijd bezorgd.

Goed tot nu toe

Hierbij mijn ervaring het was snelle levering goed verpakt. Hoop alleen dat 1 van de plantjes het gaat overleven ziet er een beetje slap zielig ut. Maar wacht het even af

De rozen werden 4 dagen na bestelling geleverd.

Had alleen wat plant informatie in de doos verwacht. Naast de rozen zat er niets in. Heb de informatie wel op de site kunnen terugvinden. Of de rozen aanslaan is nu echt nog niets te zeggen.

DeWilde goed ingepakt, postnl bijzonder slecht bezorgd!!!

Postnl had de verpakking op zijn kant vervoerd, en de bezorger had de doos op zijn kop bezorgd. Er is door postnl niet gekeken naar de de mededeling op de doos om die rechtop te houden. Ik kon de doos snel omdraaien. Gelukkig had De Wilde de goederen en planten dusdanig ingepakt dat de mestdoos de planten niet verpletterd heeft. Grond was deels uit de plantpotten door die bezorging.

Prettig! Alles degelijk ingepakt. Nu nog afwachten of alles het goed zal doen.

Jaren geleden heb ik in Zutphen een roos op stam (Leonarda da Vinci) gekocht en die heeft jaren prachtig gebloeid, maar helaas afgelopen winter bevroren. Vandaar mijn nieuwe aanschaf in de hoop dat deze net zo mooi bloeit.

Positief over heel de lijn

Positief op alle vlakken

Goede planten

Goede levering

Prima levering

Mooie rozen zoals altijd, goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.

Vlot en netjes aangeleverd.

Vlot en netjes aangeleverd. Kan toch niet weten of het aanslaat.

Snelle levering. Goed plantgoed.

Netjes en vlot geleverd

Netjes verpakt, geleverd zoals beschreven. Nu wachten tot ze bloeien.

Alles helemaal naar wens.

prima verzorgt

Vanmorgen pas de zending ontvangen(dat lag aan de bezorgdienst), en was bezorgd dat alles uitgedroogd was. Tot mijn verbazing was alles in royaal veel aarde geleverd en nog vochtig

prima service

Snelle levering en kwaliteits plantjes.

De lavendel had mooie wortels! De levering was heel erg snel. Nu hopen dat alles goed aanslaat.

Fantatisch

Gezonde planten snel geleverd

Snelle levering ,goed verpakt,de kwaliteit kan ik pas beoordelen als de bloemen verschijnen.

Goed verzorgd

Hoewel de bezorger de doos met plantjes op de zijkant aan de deur plaatste zijn alle plantjes goed gearriveerd. Op diverse labels stond toch anders? Alles was keurig verpakt. Planten konden niet zwerven in de doos. Fijn dat er overal plantenlabels bij waren gestoken. Nu uitkijken naar een fleurige tuin met veel vlinders en bijtjes. Ook dank aan Modeste Herwig waar het ‘vlinderpakket’ op de site staat.

Helemaal tevreden

Goeie gezonde rozen. Snelle levering.

Leuk rozen!

Jammer, dat de vervoerder er zo ongenadig rot mee omgesprongen is. Hoop erg, dat de rozen aankomen. 82 euro uitgegeven, vind ik een hoop geld, en als je dan ziet hoe het is aangekomen.... hoop dat er garantie is.... heel slecht deze vervoerder!!@

Uitstekende ervaring met online bestellen. Prompte levering en uitstekende kwaliteit.

Goed, maar kan net iets beter

Post.nl bracht de pakketten twee dagen later dan gepland. Daar kan niemand behalve de post wat aan doen. De inhoud van het pakket bleek enigszins verrommeld. Zulks had voorkomen kunnen worden door een sticker die aanduidt wat de bovenkant van het pakkeet is. Er ontbreekt een plantinstructie over hoogte en afstanden. Dat heb ik ervaren als een gemis.

Planten prima, helaas iets verkeerd gegaan met verzending

Ik heb de planten gisteren ontvangen, vandaag geplant. Bestond uit 1 roos, 1 hydrangia en wat vaste planten. Roos en hydrangia waren goed verpakt. De vaste planten zaten per 5 in een plastic zak, helaas is een zak gekanteld, waardoor de plantjes uit de potjes zijn gevallen. Ik heb ze wel kunnen terugvinden en in de grond gezet. Hopelijk doen ze het wel. Ik kan pas over een paar maanden zeggen hoe de planten het doen.

de Wilde is prima maar de verzending met post nl kan beter

Had al eerder bij de Wilde besteld en alles was prima. Deze keer ook, snelle verzending en alles zoals besteld. Helaas waren de stikkers op de doos (fragile en boven) niet voldoende, de plantjes lagen voor de helft door elkaar en uit de potjes gevallen. Even puzzelen om het weer bij elkaar te zoeken, een plantje kon ik helaas niet meer terug vinden. Volgende keer misschien op een andere manier verzenden.

Prima leveing

Schrok wel een beetje van de klimroos. Heel klein, hoop dat hij goed aanslaat De winterheide heel mooie en gezonde planten

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA