Filter

Zeer ruime keuze, flitsend snelle levering

Ik ken De Wilde al jaren, nog uit de tijd dat ze bij Hilversum zaten. Wat goed was aan het oude hebben ze vastgehouden, om een volledige stap naar een volwaardige webwinkel te maken. Aanradertje.

Geweldige keuze, makkelijk bestellen, snelle levering, duidelijke omschrijving over het planten.

snelle service. Rozen in goede conditie geleverd.

Bijzonder goed

Voor ons zomerhuis op korte termijn meidoorn nodig. Goede prijs, mooie kleine meidoorns. De levering was supersnel De struikjes waren goed verpakt, zagen er mooi uit met een mooi wortelgestel. Super tevreden.

Prachtige rozen

Keurige snelle levering en prachtige rozen Ruime keuze!

Niet ontvangen wat ik had besteld

Klimroos in pot besteld en betaald maar kreeg er één met kale wortel Ik had verwacht dat de rozen die ik wel in pot kreeeg goed doorworteld waren, maar dat was niet het geval: ze waren er met nauwelijks wortels er net ingezet

Top rozen.

De planten zagen er echt top uit. En heel goed verpakt. Zeer snel verzonden en ontvangen. Heel erg tevreden ook een hele goede prijs. Ik zou het iedereen aanraden.

Alles snel en goed afgeleverd

Prima levering

Unzureichend

Lange Lieferzeit, Hochstammrose oben 2xabgebrochen Alle Rosen treiben schon aus....

Mooie planten, nu nog groeien

Snelle service en mooie planten.

Goede webshop, correcte levering

Goede info en uitleg op de website, producten snel en goed verpakt geleverd, prima webshop!

Ruime keuze voor hele redelijke prijzen

Makkelijk besteld en kwam snel netjes verpakt binnen. De rozen en fruitplanten direct na aankomst geplant en nu afwachten tot ze aan gaan slaan.

Snel en correct geleverd.

snelle levering, goed verpakt en netjes in de plantenkas geplaatst.

Zeer tevreden!

Goede levering, keurig verpakt. Mooie planten, die er goed uit zien. De tijd zal het leren of ze het goed gaan doen, maar ik heb er alle vertrouwen in! Ik heb al weer een nieuwe bestelling geplaatst ! Marian

Snel gebracht en goed verzorgd

Goed verpakt

De prunus was hoed verpakt en slaat goed aan, hij gaf na een paar dagen al bloemen

snelle levering en goed verpakt

website was duidelijk met mooie foto's. En de op de site waren bruikbare handleidingen te zien.

Duur en net aan de maat

Rozen zijn vrij duur. De maatvoering is krap 90 cm. Er was 1 zakje met lavendelmest die gescheurd was in de doos, waarvan de helft is weggelopen uit de doos. Rozen waren wel goed verpakt.

Uitstekend !

Vlot besteld, stipt geleverd, product voldoet aan verwachtingen.

Tot nu toe, met zorg ingepakte en snel ontvangen rozen.

In het weekend de rozen gezet. Of ze het zo goed gaan doen zoals op het plaatje, dat hoop ik van ganserharte. Dank. Joke van Wanroij

Mooie planten en snel in huis.

Ik heb een borderpakket dinsdag besteld en ik had het pakket donderdag in huis. De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit.

Snelle levering. Mooie planten

Rozen in pot. 2 Ramblers zonder pot, kale wortels.

Netjes afgeleverd. De planten zien heel goed uit

Snelle, goed verpakte levering

De bestelling werd snel en uitstekend verpakt en beschermd tegen uitdroging bezorgd (drie stamrozen en een klimroos en een gewone roos). Echter een aanwijzing/handleiding hoe deze zo goed mogelijk over te zetten in een andere (grotere/terras) pot ontbreekt. Wellicht een idee om dat wel te doen? Wij kijken uit naar de bloeiende rozen!!

snelle levering en goede kwaliteit

de planten zijn heel mooi, en de website was helder en behulpzaam, de planten zijn snel geleverd en zien er allemaal mooi en gezond uit.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA