Filter

De producten zijn goed!

De levering verliep traag, duurde 5 dagen, maar de producten zien er goed uit.

De planten werden snel en heel goed verpakt geleverd. Mooi, stevige planten.

Snel geleverd, goed verpakt.

Alles werd snel geleverd en het was stevig verpakt. Heel blij mee.

Snelle levering goed verpakt waardoor het bijna niet mogelijk is om schade aan de rozen te krijgen. Als de rozen worden zoals op de plaatjes dan ben ik dik tevreden.

prima krachtige rozenstruiken

snel geplant, ik hoop op goede groei dit jaar

Snel, goed & vriendelijk

Bestelling gedaan nadat ik op de webshop was gekomen via Google, op zoek naar specifiek merk tuinhandschoen (Rostaing). Leuk om op die manier de kwekerij te leren kennen, en ben verrast hoe bij de tijd en soepel de webshop werkt.

Mooie stam, goed verpakt verzonden

Goede en snelle levering. Ben erg benieuwd hoe ze zullen bloeien.

Bestelling en levering prima. Echter in de verstuurde gebruiksaanwijzing mis ik t tijdstip van planten van de rozenstruiken. Fit ivm de voorspelde vorst komende week

Goede kwaliteit, lang wachten

Levering duurde erg lang, daarnaast 1 klimroos niet geleverd. Deze wordt nageleverd.

Snelle levering, duidelijke website, mooi rozen

Bestelde rozen kwamen binnen twee dagen aan. Duidelijke website en goede afhandeling. Product voldoet volledig aan mijn verwachting

Veel keuze en snelle bezorging.

Kwaliteit moet nog blijken.

Altijd vertrouwd is deze snelle levering van goede planten!

Al jaren ben ik klant, omdat ik helemaal verrukt ben van de mooie kwaliteit en variëteit rozen. Nu ik de laatste jaren op een eiland woon waar een echt tuincentrum ontbreekt, ben ik heel blij met de online-service. Er wordt zorgvuldig verpakt, snel geleverd en het is een feest om uit te pakken en te gaan planten.

Alles, netjes en snel geleverd. Ik kan niet wachten tot de rozen gaan bloeien

Zoals het hoort

Zeer tevreden , vlotte service Dank u

goede kwaliteit

snelle levering, goed verpakt

Heel goed mooie planten en goede levering wij zijn heel tevreden Dank je wel .Ad en Marja Heurter

goed en snel

geen

Ben al jaren klant en fan van de Wilde

Zonder twijfel toprozen, soms is de wijze van afleveren en communicatie niet geheel wat ik verwachtte. Maar ik blijf klant,

Zeer teleurgesteld in hoe het verpakt is

Vandaag is een kleine vierkante doos bezorgd met de post. Hierin zaten 6 klimop planten gepropt in de doos gepropt. De begeleidende stokken waren allemaal doorgesneden zodat de planten dubbel gevouwen konden worden. En daaronder lag geplet de 3 rozen struiken in een beslagen plastic zak. Wat een trieste gewaarwording. Als je van planten houd dan doet dit pijn om te zien. Mijn ervaring met andere plantensites is dat ik een lange rechte doos krijg waarin de planten staan in hun volle lengte. Nee ik zal geen planten meer bestellen om te laten bezorgen.

Pierig

Het was goed, dat ik op internet plaatjes had gezien van de rozenstruik, want wat ik uiteindelijk kreeg zag er nietig uit. Ik heb hem meteen geplant en verzorgd, nu maar hopen dat het wat wordt.

Niet goed

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen en maak mij zorgen hoe de rozen erbij staan als ze nog komen. Erg vervelend want het was toch een bestelling twv 70 euro

zeer goede kwalieteit

mijn bestelling was goed verzorgt zeer mooie rozen op stam

TOP

mooie en handige website, snelle en correcte levering, leuk de mail achteraf met verzorgingstips.

Ik ben zeer hoopvol

Verzending en verpakking waren goed, maar ik kan de rozen zelf pas beoordelen in de zomer, het spul staat net in de koude grond.

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA