Filter

Prima verzorgd, en mooi op tijd geleverd

zoeken op website ging prima, keuze en betaling idem dito. Kortom, helemaal tevreden, nu planten en later dit jaar nog meer tevreden worden. Dank !

Schitterende stamrozen!

Goede service! Stamrozen waren goed ingepakt en snel bezorgd. De kwaliteit is super.

alles tiptop

Al jaren kijk ik graag naar het aanbod en er is altijd wel wat om de vele rozen die ik al heb aan te vullen

Uitstekend en deskundig

Mooie kwaliteit in een enorme doos.. de keuze op de website is goed en de toelichting is duidelijk Wij zijn al tientallen jaren klant, en de Wilde was altijd eerste of tweede keus. Omdat de website heel fijn werkt en de keuze nu echt het grootste van NL is geworden, zijn jullie wat ons betreft nu de beste. Complimemti!

Zeer tevreden alles goed ingepakt top

Gewoon Goed

De rozen waren goed verpakt. Nu maar hopen dat ze goed aanslaan. Maar de post.nl heeft er 5 dagen over gedaan om het te vervoeren. Dat vond ik erg lang.Het is dan nu wel met die Corona ,maar 5 dagen is te lang. Ik weet dat jullie hier weinig aan kunnen doen.Maar misschien is een andere vervoerder een optie.

Snelle levering en frisse planten

Zoals gez3gd snelle levering keurig zonder beschadigingen in een doos. Alles zag er goed uit. Nu wachten we af hoe de rozen uitgroeien. Nog net zo goed als 20 jaar geleden. Met dank.

Sterk in rozen

Betreft deze order; Stamrozen keurig verpakt.

De rozen zijn prachtig hoop ik, maar de levering klopt niet.

5 planten besteld. 3 gekregen volgens mijn bestelling en 2 niet bestelde rozen ontvangen. Nalevering van de 2 rozen. Geweldig maar helaas een van de twee - een gewone struik bonica ipv de klimmende. Nou ja, jammer. Volgende keer beter.

Plant instructies roos in pot kan beter

Wij bestelden 3 verschillende klimrozen. Deze werden keurig bezorgd binnen 3 dagen. Echter de plat instructie voor de roos in pot zat niet in de verpakking. Daarom was het ons niet duidelijk dat deze roos inclusief pot geplant moest worden. Wij waren verbaasd dat er zo weinig wortels aan de plant zaten in tegenstelling met de rozen die in een zak geleverd waren. Na telefoontje toezegging gekregen als de roos het niet doet, krijgen we een nieuwe.

Nette beantwoording van de emails en de levering.

We zijn zeer tevreden over de nette beantwoording van de emails en de levering.

Perfecte leverimg

Kwaliteit en betrouwbaar

Levering (bijna) o.k. Goede kwaliteit plantjes.

Veel planten besteld. In plaats van de bestelde gaura's kreeg ik campanula's. Enfin, geen probleem.

prettig

alles helder, correct, direct, en een mooi product

Voortreffelijk kwaliteit geleverd.

Ik ben zelfs verbouwereerd van de kwaliteit van de camellias dat ik ontving van Rozenkweker De Wilde. Vorig jaar kocht mijn man één camellia Debbie bij een lokaal kwekerij hier in de buurt. Die koste €20,00, Erg duur vond ik, erg mooi maar te kostbaar voor mijn portomonee. Mijn man liep achter mij de polytunnel door en hij viel als een baksteen voor deze Debbie, zijn portomonee is dieper dan de mijne en hij kocht her. Wij waren zo blij met onze camellia dat we eens waren dat er tzt meer moesten komen. Een paar weken geleden kwam mijn nieuwbrief van De Wilde met een aantal aanbiedingen, waaronder camellias voor rond de €8,00. Ik ging ervan uit dat de 10 dat ik kocht vrij klei zouden zijn voor deze prijs. Een paar dagen geleden kwam ik pas aan planten toe en opende de doos, verbazing en verrukking: Ik vond groot en gezonde camellias sommigen al in knop! Zeker op een haar naar vergelijkbaar met ons aankoop van vorig jaar dat meer dan 2x zo veel had gekost. Dank u wel Kwekerij De Wilde.

goede en snelle levering, prima verpakt

goede en snelle levering, prima verpakt

Erg goed!

Erg handig vandaag besteld morgen in huis. En mooie produkten.

Blij verrast : vandaag besteld morgen geleverd , met post .nl. Keurig verpakt in stevig plastic en kartonnen doos . Het vraagd om meer doen , veel meer .............!

Uitstekende, snelle service en tip top verpakking,

Zie hierboven.

Snelle levering prachtige rozen en vakkundig verpakt

Snelle levering prachtige rozen en vakkundig verpakt

Snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Rozendaal zijn al op hun plaats gezet, nu maar hopen op een zomer met prachtige rozen,

snelle levering, maar niet precies wat ik besteld had

De door mij bestelde en betaalde rozen bleken niet meer op voorraad op pot, dus ik kreeg die met 'kale wortel' geleverd, en als prijscompensatie een doos rozenmest. Een aardige geste natuurlijk, maar ik had even overleg per mail wel op prijs gesteld. Hoe ze het gaan doen is natuurlijk altijd afwachten, maar de kans op goed aanslaan als er al een kluit is gevormd is uiteraard groter.

Mooie kwaliteit rozenstruiken

Mooie kwaliteit rozenstruiken

Prachtige kwaliteit rozen snel goed geleverd

Hele goede rozen, fijne website en super snel en netjes ingepakt geleverd

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA