Filter

Helemaal top

Alles prima binnen gekregen Goed verpakt Kortom helemaal top

Mooie rozen, goed verpakt en op tijd geleverd.

Heel tevreden van de service en de rozen.

Net als vorig jaar prachtige planten, gezond en goede kwaliteit. Vlotte service en levering.

Prachtige rozen

Goede service, goed verpakt en werkelijk prachtige rozen!

slechte informatie na bestelling

Heb inmiddels meerdere bestellingen gedaan bij de Wilde, maar steeds weer word ik niet geïnformeerd over mijn bestelling. Geen mail over mijn bestelling of mail over wanneer zij denken de rozen te leveren. Bij het informeren hier over wordt mij een referentie nr gevraagd, ja en dat heb ik dus niet. Alleen een bank afschrijving. Had een bestelling afgebroken en kreeg daar wel een meel over of ik die als nog wilde afmaken, maar de bestelling die ik wel had geplaats niets. De eerder geleverde rozen doen het tot nu toe matig tot goed. Heb inmiddels mijn rozen althans die er op lijken de door mij bestelde rozen heb ik niet ontvangen maar een andere Samaritán. Deze roos wordt hoger heeft een amber kleur. En is 1 euro goedkoper. Waar is mijn teveel betaalde geld. Zou netjes zijn geweest mij te melden dat de door mij bestelde rozen er niet zijn en zou netjes zijn als je dan goedkopere stuurt het verschil terug betaald. Ik hou deze wel omdat ik geen zin in gedoe heb. Mijn advies koop niet online bij rozen kweker de Wilde. UPDATE: na een aantal mails we tot een oplossing zijn gekomen die uiteindelijk Prima is. Ben nu zeer te vrede met mijn rozen. En dat ik zeer verbaast was over de grote keuze aan rozen op de kwekerij in Zutphen.

ik kijk uit naar mijn 2 de bestelling!!

de eerste bestelling was een blijde ervaring. Er was een advies bijgevoegd bij een kleine plant [roos]. Ook de andere gekochte rozen heb ik rustig 2 weken laten wachten op de verpotting. Ze staan er prachtig bij en bloeien volop.

Prachtige planten, uitstekende service

Ik had online een wat grotere bestelling geplaatst. De rozen werden in twee grote dozen geleverd. Tijdens het transport is er iets mis gegaan. In één van de dozen trof ik een ravage aan. Een telefoontje en het mailen van de schade, was voldoende om alle planten nogmaals te ontvangen.

Een geweldig bedrijf

Goed verpakte roos en clematis gehad , prima verzorgd Zij staan nu te pronken in onze tuin! Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Een winkel waar kwaliteit en een goede nazorg centraal staat

Bloeiende Clematis geleverd en direct geplant na eeen week kwijnde hij weg. Een foto toegestuurd met de vraag of deze nog zou herstellen werd er prompt een nieuwe plant toegestuurd. CHAPEAU VOOR DE ROZENKWEKERIJ DE WILDE

Snel, hele goede kwaliteit rozen, perfect verpakt!

Goede service en mooie rozen

Nu al vele rozen van De wilde in onze tuin te hebben staan, Is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen in de hoofdvestiging. Je kunt dan zelf de mooiste rozen uitzoeken in alle rust. Als je via de website besteld kun je dit niet zelf. Is er iets niet in orde dan word dit netjes opgelost.

zeer tevreden zeker ook met de oplossing bijbestelling

De geleverde rozen zijn van uitstekende kwaliteit, de levering verliep snel en alles was zeer ordelijk en plantvriendelijk ingepakt. Ook toen het even misliep met een tekort van de bestelde rozen, werd ik op een voortreffelijk en vriendelijke wijze telkens weer geholpen. Ook de gratis nalevering van prachtige rozen heeft me erg positief verrast, nadat ik telefonisch aan Steven aangaf dat de resterende 5 bijbestelde "Burundi Ice" rozen toch wel erg miserabel waren uitgevallen t.o.v. de eerste mooie levering van deze zeer mooie roos. Ook de bordercolli is al erg goed gegroeid op een weekje tijd. Ik ga dus zeker nog bestellen. Hartelijk dank van een erg tevreden nieuwe klant. Eveline Berben

goed en snelle levering

goed en snelle accurate levering

Bantry Bay-record 50 jr., na vele omzwervingen

Als kind in de jaren vijftig woonde ik in Bussum, misschien 200 meter van de prachtige kwekerij van De Wilde. Toen ik getrouwd was in de jaren zestig en begin jaren zeventig naar Breukelen verhuisde, hadden we voor het eerst een tuin. We kochten twee Bantry Bays bij het vertrouwde adres in Bussum en nu we in het Land van Maas en Waal wonen vroegen we ons vandaag af waar De Wilde toch was gebleven, want beide rozenplanten leven nog steeds. Komt dat meer voor, zo’n 50-jarig jubileum, of is dit een record?

Super tevreden tot nu

Nog niet alles ontvangen maar heb daarover een belletje gehad. De nu geleverde planten ben ik super tevreden mee en hopelijk slaan ze ook aan.

vlotte levering. keurig verpakt. Alleen jammer dat bij 1 van de rozen wat takjes waren afgebroken.

Positieve ervaring. Rozen zagen er verder prima uit. Op 1 na waar takjes van waren afgebroken. Zeer vlotte levering.

Trage Schneewitchen

In het eerste jaar zat er welgeteld geen een roos in mijn Schneewitchen. Jammer maar kan gebeuren. Het tweede jaar was de plant al 2 meter hoog maar bloeien ho maar. Jammer-jammer. Dit jaar is anders. Het lijkt of ze eindelijk wakker is geworden en bloeit uitzinnig! Ik denk dat er wel 200 rozen en knoppen inzitten. Soms moet je gewoon een beetje geduld hebben!

Redelijk tot goed

na een grote bestelling geplaatst te hebben, bleken we nog wat meer te willen kopen en ruilen. Dat bleek wat geharrewar op te leveren. We spaarden de kwekerij verzendkosten uit.En toch ... De kwaliteit rozen die we van een andere kweker dichter bij onze woonplaats kochten bleek ook goed te zijn en de plant wat groter. prij hetzelfde.

Klantvriendelijk en mooie planten

Snelle verzending,mooie rozen en je word goed te woord gestaan als je vragen hebt. Goede ervaring.

Volgens afspraak en goed geleverd.

De rozen waren volgens afspraak geleverd en goed verpakt. Het ziet er goed uit en nu maar wachten of de rozen aanslaan, goed groeien en mooie bloemen geven.

Alles prima

Uitstekende kwaliteit planten. Vlotte levering.

Niet best

Niet best. In de doos vond ik later de mededeling dat ik de rozen in de pot moest laten zitten. Met name 3x tom tom zijn niet best.

super service en snelle levering

als er iets net is, dan denken ze met je mee voor een alternatief

Zonder probleem een nieuwe roos!

Eind 2020 bij De Wilde een aantal rozen gekocht met kale wortel. Deze zijn op dit moment van schrijven (mei 2021) aardig uitgelopen op één na die het duidelijk niet wil doen. Foto gemaild plus uitleg. Zonder probleem kregen we binnen een paar dagen kostenloos een vervangende roos (in pot) toegestuurd. Prima service!

Pakt in goede orde ontvangen 3dagen na mijn eerste reactie verder geen nieuws

Niet blij met de communicatie. Zal na corona wel weer zelf naar de kwekerij komen

12 Hoveniersweg

Zutphen 7205DA