Duidelijke site.

Super ervaring en voelt vertrouwd dat je op deze manier kan boeken.

Uitstekend!

Geweldige ervaring gehad met Showbird. Komen afspraken na en communicatie verliep goed. Keep up the good work!

Super eenvoudig om DJ te boeken

Ik heb voor onze tuinparty een DJ geboekt via Showbird. Het biedt een mooi overzicht van DJ's en hun muziekstijl. De financiële afwikkeling en contact via Showbird verliep zeer goed

Geweldig geregeld

Op een hele simpele manier een goochelaar en een zanger geregeld voor ons feestje thuis. Dankje Showbird voor het in contact brengen met de artiesten!!

Snowbird is het juiste boekingsplatform.

Top bedrijf! Ik wist niet dat men online zo makkelijk en snel entertainment kon boeken. Houden zo.

Super experience

Super experience

Professioneel

Alle entertainment wat je nodig heb op 1 plek super.

Het boeken van Boef is uitstekend verlopen

Voor het jaarlijks terugkomende Festival 1001 Nachten hebben wij de rapper Boef geboekt op het platform ShowBird. Het was een hele soepele boeking en we zijn compleet ontzorgt in alle aspecten van de boeking. Ook Boef was goed ingelicht over ons Festival en wat hem van hem verwacht werd. Hij heeft niet alleen een geweldig concert gegeven, maar heeft ook met alle leerlingen van onze muziekschool op het podium gestaan om samen de avond af te sluiten. De aftermovie van het geslaagde festival is hier te vinden. https://youtu.be/tHjoX6Rc-0w

Prima platform! Betrouwbaar

Dankzij ShowBird is het feestje van mijn dochter fantastisch verlopen. Aanrader!

Mijn verlovingsfeest was succesvol dankzij ShowBird!

Mijn verlovingsfeest was succesvol dankzij ShowBird!

Ideaal! Snel geregeld!

Regelmatig boek ik een artiest of een act voor onze bedrijfsevenementen! Snel geregeld, en gemakkelijk geboekt, geen rompslomp!

Onlangs zochten wij een dagvoorzitter voor het gala van Quick Boys.

Wij waren op zoek naar een bekende (in het oog springende) spreker uit de voetbalwereld die tijdens het gala van de voetbalvereniging Quick Boys onze dagvoorzitter wilde zijn. Wij zijn hier uitstekend geholpen door Showbird. Zij kwamen met diverse opties waarbij een aantal bekende Nederlanders uit de voetbalwereld werden aangeboden. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor Wilfred Genee. Wij zijn hier uitermate blij mee. Zonder Showbird was ons dit in ieder geval niet gelukt.

Helemaal super geregeld!

Van A-Z superfijn boekingsproces. Wij zijn dik tevreden en kunnen jullie echt aanbevelen.

Geweldig platform!!

Voor mijn bruiloft 3 artiesten gehuurd, supper snelle support en heel klantvriendelijk!

Top geregeld

Mijn boekingen op ShowBird worden altijd soepel en snel geregeld. Het contact met de klant gaat makkelijk via de website en het proces van een prijsvoorstel sturen gaat ook goed. Meestal kom ik snel met de klant op een overeenstemming. Boekingscontracten, facturen, en betalingen worden automatisch geregeld en hoef ik dus niet naar om te kijken. Daarnaast heeft ShowBird gezorgd voor meer zichtbaarheid van mijn profiel, waar ik meer boekingen door heb gekregen. Al met al heel tevreden.

Voor de artiest en klant: Duidelijk, weten waar je aan toe bent zonder moeilijkheden.

Voor zowel de klant als artiest is dit de ideale manier van samenwerken. De klant ziet alle info van de artiest, nadat de klant de artiest boekt, hebben de artiest en klant de mogelijkheid om rechtstreeks met elkaar in contact te komen, waardoor van beide kanten geen miscommunicatie ontstaat. Voor ons als artiest kun je niet beter wensen. Wij hopen in ieder geval nog op een hele lang voortzetting van de samenwerking. Namens Duo Unique Gerard (Schlager trompettist Gerard Fuchs) Rocky (De Muzikale Entertainer)

Makkelijk toegankelijk platform

Ik had nog geen ervaring met ShowBird, maar deze eerste was een prima start voor hopelijk nog heel veel boekingen.

Strafpuntensysteem naar artiesten toe?!

Showbird is op een nieuwe stoel gaan zitten. Van advertentie en bemiddelingsplatform naar werkgever en past ook hierbij eenzijdig voorwaarden en regels aan waaronder een strafpuntensysteem naar artiesten toe. Het gaat zelfs zo ver dat als je hier kritiek op hebt, of het er niet mee eens bent, je zonder waarschuwing gecanceld en verbannen wordt.... Een hele bizarre ontwikkeling die ze een hoop acts en artiesten gaat kosten. Aan te raden om ook bij andere platforms te zoeken daar deze uiteindelijk veel meer keuze zullen bieden met artiesten met passie voor hetgeen ze doen ipv vooral veel geld verdienen. Showbirds (T. Bruger) eigen woorden: momenteel klotst het geld tegen de plinten op, als je als band dan niet kan spelen lopen wij een hoop geld mis......

Supersnel werken, en correcte afhandeling

Een snelle boeking, vlotte afhandeling, makkelijk contact met de musici en prachtige muzikale omlijsting van ons feestje!

Overzichtelijk, makkelijk en goede communicatie

Een mooie overzichtelijke site, met een breed aanbod. Goede zoekfunctie en makkelijk contact te leggen met de betreffende acts.

Fijn bedrijf!

Veel keuze en snel contact kunnen krijgen met de artiesten waar we interesse in hadden. Vlot een act kunnen boeken en een zeer geslaagde avond gehad op onze bruiloft. Ik zou ShowBird nog eens raadplegen als we een artiest zoeken.

Snel en gemakkelijk te boeken

Snel en gemakkelijk te boeken , veel keuze.

Showbird verzorgt alles super! Ik had van tevoren een factuur nodig en dat was binnen 1 dag geregeld. De ervaring was van begin tot eind helemaal super

Super eenvoudig

Mooie keuze aan artiesten tegen een redelijke prijs te boeken. Na betaling netjes contract en factuur ontvangen. Wij hadden 5 verschillende acts geboekt en hebben een leuk feest gehad. Alles top geregeld.

Wide choice of shows

I was booking Drag Bingo with them for Pride month internal celebration. The whole process is super easy and I could see that they have an amazing choice of event you can book.

165 Laan van Zuid Hoorn

Rijswijk 2289 DD