Snel reactie en behulpzaam. Goede administratieve afhandeling

Gebruiksvriendelijke site. Groot aanbod. Behulpzaam met contact leggen met de artiest. Financiële afwikkeling ook eenvoudig.

Mijn ervaring met Fulco en Eva waren top. Ze zijn heel vriendelijk en bespelen het super goed! Ben zeer tevreden en zal er in de toekomst weer terug op komen wanneer het nodig is.

Uitstekend geholpen.

Binnen 2 minuten meerdere artiesten gevonden. 5 minuten later direct alles vast gezet. Top bedrijf.

Ze waren geweldig

Ze waren super goed iedereen genoot de show was perfect ze hebben iedereen prima vermaakt .

Overzichterlijke site met veel artiesten om uit te kiezen

Overzichterlijk platform met voldoende artiesten om uit te kiezen, goede service!

Top service!

Voor het eerst op showbird op zoek naar een act voor de basisschool. Tijdens de zoektocht zijn we gebeld door een medewerker van showbird die ons hulp aanbood. Heel fijn die service! Het is weer online maar dat belletje maakte het toch weer persoonlijk. Hulp was in ons geval niet nodig, er werd al heel snel op onze oproep gereageerd door een artiest die uiteindelijk bij ons op school het feestje compleet kwam maken! Zonder Showbird zouden we nooit bij deze artiest terecht gekomen zijn!

Goed en gemakkelijk geregeld

Leuke keuze aan artiesten en gemakkelijk te boeken.

Heel gebruiksvriendelijke website, makkelijk zoeken en goed contact.

Het is gemakkelijk zoeken, veel keuze en meteen in contact met de artiest. Betalen is ook gemakkelijk via de site. Heel tevreden!

Toegankelijk en snelle reactie

De site is overzichtelijk. Op mijn vragen kreeg ik snel reactie.

Top bedrijf

Ze geven mij het gevoel dat ze erg hun best doen.

Bij showbird doen ze hard hun best voor je

De mensen bij ShowBird denken met je mee en er wordt hard gewerkt van de boeking iets moois te maken

Super platform!

Showbird is het beste online platform waar je allerlei artiesten kunt vinden voor jouw Event. Met een betrouwbare en persoonlijke aanpak!

showbird is efficient en gebruiksvriendelijk

Als musicus in coronatijd is het niet eenvoudig te overleven. Showbird heeft zich steeds ingezet voor de belangen van de artiest, met tips en ondersteuning. Bemiddeling door showbird verloopt altijd soepel. Naar de opdrachtgever toe is Showbird gebruiksvriendelijk, met heldere voorwaarden en aanbod. En bovendien is Showbird ten allen tijde te bereiken om eventuele misverstanden op te lossen.

Fantastisch team

Geweldig bedrijf waar ik sinds een aantal jaar met ontzettend veel plezier mee samenwerk. Medewerkers staan altijd klaar om te helpen, hebben goede ideeën en een goede kijk op de Entertainmentwereld. Aanrader!

Alles bij Showbird is goed geregeld!

Showbird is een professioneel en betrouwbaar platform om artiesten te boeken. Ik ben super tevreden en ik beveel dit zeker aan!

Leuke optredens

Ben blij als ik kan optreden

Een artiesten platform waar je als artiest op en met kunt bouwen!!!

Een artiesten platform waar je als artiest op en met kunt bouwen!!! Ik heb al jaren een fijne samenwerking met Showbird. Alles is goed georganiseerd zowel voor de klant als artiest. Biografie William Smulders Met William Smulders Haalt U Ervaring, Betrouwbaarheid En Klasse In Huis. Zanger gitarist William Smulders is een pure artiest. Met zijn unieke William-sound speelt en zingt hij bekende hits van de jaren 50 tot nu. Zijn repertoire bevat meer dan 200 liedjes met ballads als Love me tender van Elvis tot Hit the road Jack van Ray Charles. Maar ook Fly me to the moon van Frank Sinatra en Wake me up van Aviici zijn voorbeelden van de veelzijdigheid van zanger gitarist William Smulders. Met zijn zeer goed ontwikkelde en warme stemgeluid streelt hij al zingend ieders oren! Hij past zijn playlist aan op elk feest of gezelschap naar wat past bij het moment. Wat meer ingetogen bij recepties en ceremonies, uitbundige dansmuziek bij feesten en evenementen. Het volume van William zijn optredens past hij aan naar uw wensen, van zacht op de achtergrond tot lekker swingen op de dansvloer en alles daar tussen in!

Enorm behulpzaam en snel schakelen

Mijn ervaringen met showbird zijn louter positief. Ze staan me altijd netjes te woord. Ik ben erg blij met dit mooie platform.

Geweldig platform voor live muziek!

Gebruiksvriendelijk systeem voor zowel artiesten als mensen die live muziek willen boeken

Goede samenwerking !

Ik heb goede ervaringen met Showbird. Het contact verloopt vlot en correct ! De website geeft voldoende en overzichtelijke informatie.

Prettige, toegankelijke club die fijne opdrachten binnenbrengt

Showbird heeft een toegankelijke artiesten ingang. Zelfs in de corona tijd heb ik nog (of: juist) opdrachten gekregen dankzij actieve bemiddeling van showbird. Korte, vriendelijke telefoongesprekken om de zaken te regelen en ook via de mail snel contact. Bedankt Showbird!

Fijn platform! Veel te kiezen, zeer gebruiksvriendelijk

Laatst een online artiest geboekt om mijn moeder te verassen met Moederdag in deze gekke tijd. Dankzij ShowBirs is dit een groot succes geworden.

Snelle reactie, zakelijk

Mensen die achter hun bedrijf staan, en die willen helpen

Sjapoo!

165 Laan van Zuid Hoorn