Duidelijk en goed.

Showbird is een fijn en helder platform.

It was very smooth

All went well , good quality of the service

Eindelijk!

Wat een tof platform. Eindelijk heel eenvoudig een artiest vinden, snel contact, beschikbaarheid super inzichtelijk. We gaan aanstaande zaterdag (drie dagen nadat ik bedacht een artiest nodig te hebben) al genieten. Dank voor het opzetten van dit platform!

Overzichtelijk, volledig en betrouwbaar

De informatie was duidelijk, direct contact en reminders. Ook contract en betaling verliep soepel en helder.

Alles is makkelijk te vinden

Via de site was alles makkelijk te vinden. Goede zoekfunctie waarbij de juiste acts worden geselecteerd. Werkt prima

Heel makkelijk en duidelijk platform

Ik zocht naar een roofvogelshow. Die was eerst nergens te vinden totdat ik showbird tegenkwam. Ik werd snel gekoppeld aan een vogelshow en had daarmee de relax activiteit voor een familiedag binnen.

Bij showbird een act boeken is makkelijk en betrouwbaar. Ik had op 11 mei Madame Romanova geboekt. Deze lady kwam op tijd, zij is erg aardig. De installatie van haar materiaal ging makkelijk, haar show was uitmuntend Een paar dagen na de show, werd ik gebeld door showbird, wat ik erg professioneel vond. Ze stelde vragen met betrekking tot de geboekte artiest. Zowel de artiest als showbird hebben volledig voldaan aan mijn verwachting. Voor het boeken van artiesten zal ik zeker gebruik maken van de artiesten van showbird niet alleen vanwege de diversiteit van hun aanbod maar vanwege de vriendelijkheid, de professionaliteit en kwaliteit Beste allemaal, de boeking was mijn eerste boeking bij showbird en is zeker niet de laatste. Thanks!

Good

Uderstandable and they kept me in the loop

Prettig platform voor een makkelijke boeking

Boeking was snel geregeld en het platform is erg overzichtelijk

Perfect geregeld

Goed geregeld, aardige mensen en zeer belangstellend

Snel en gemakkelijk boeken

Goede filters op de site en duidelijke omschrijving, hierdoor was het zoeken van de juiste artiest in no time gelukt. Bevestiging en communicatie duidelijk en fijn.

Hele fijne ervaring!

Via Showbird heb ik voor mijn eigen gemaakte modecollectie een geweldige videografe geboekt! Alles verliep heel duidelijk, via de site kan je de datum van het event aanklikken en gericht zoeken naar hetgeen dat je naar op zoek bent. Mijn modecollectie is door de expertise van de videografe prachtig in beeld gebracht en ik ben super blij met het eindresultaat!

Snel en helder

Goede site waarop je goed kunt aanvinken wat voor soort zanger/muzikant je zoekt en voor wanneer je iemand zoekt. Communicatie verloopt snel en helder.

Zeer goed en makkelijk te boeken

Zeer goed Makkelijk zoeken en boeken

Makkelijke site, video's zijn handig om een indruk te krijgen

Doordat je kunt filteren kun je precies datgene selecteren wat je zoekt. Aanbod zou wat mij betreft nog ruimer mogen, bijv allround typetjes die zich aanpassen aan het thema van je feest

Super handig!

Super handig!

Super leuk.

Super leuk gehad,kids hebben genoten. Een aanrader.

duidelijk en overzichtelijk

Zeer ruime keus aan artiesten in verschillende branches en in meerdere prijsklassen. Handige chatfunctie waardoor je direct contact met de artiest hebt. Het bureau zelf zit er ook nog even achteraan als een aanvraag lang open blijft staan, op een heel vriendelijke manier.

Super goede band

Een top orkest, met een zeer bevallige zangeres, ze hebben gezorgd voor top ambiance!

Super transparant platform met leuke mensen die mij goed helpen. Fijn in gebruik. Geen slecht woord over te zeggen!

Geweldig!!

Zeer vriendelijke mannen die er een feestje van weten te maken. We zijn er zeer blij mee. Ik zou ze iedereen aanraden.

Makkelijk, leuk en goede back office !

Of zoek naar een leuke act voor een prive diner, mooi om alles te filtere, hoever de artiesten moeten reizen en dat je via allerlei video clips en ratings kunt zien en aanvoelen of de act bij je past ! Erg onder de indruk hoe mooi dit systeem in elkaar zit en waardoor je vanuit je luie stoel na een uurtje klikken je boeking hebt gemaakt ! TOP

Super transparant platform

Alles was makkelijk en snel te vinden.

Super makkelijk in gebruik

Het platform Showbird is heel makkelijk in gebruik, er staan heel veel acts op dus voor ieder wat wils. Ik ga zeker vaker boeken via Showbird!

Goed contact, fijne service, zeer betrouwbaar.

165 Laan van Zuid Hoorn

Rijswijk 2289 DD