Fantastisch boekingsplatform

Overzichtelijk aanbod, goede zoek functies en uitstekende artiesten. Garantie voor klant en artiest van A tot Z!

Heel professioneel!

Showbird neemt de administratieve rompslomp uit handen. Korte communicatielijnen, dus geen tussenpersonen. Gage word snel overgemaakt naar je rekening. Er is altijd wel iemand die je te woord staat wanneer je iets wilt weten. Kortom, heel erg fijn dat er een platform is voor artiesten en dat het ook transparant is voor beide partijen. Abosolute aanrader!

Formidabel

Showbird levert mij als artiest veel boekingen op. Contact met de werknemers is top. Goede service en snel antwoorden op mijn vragen. Ook krijg ik echt veel top-boekingen binnen via Showbird. Echt een aanrader voor een artiest

Mooi platform, mooie duidelijke site, klant kan gelijk zelf boeken horend bij deze digitale tijd

Heel veel leuke gezellige optredens mogen doen voor Showbird! Duidelijke afspraken door de duidelijke tijd en prijsafspraak. Prettig omgaan met de klant omdat je direct betrokken bent en heel goed en fijn contact hebt met de klant.Ook bij eventuele vragen van ze. Vind dat jullie het supergoed doen en we zijn er blij met wat jullie voor ons doen en ga zeker zo door!!

Als artiest ben ik erg blij met ShowBird

Als magisch entertainer ben ik sinds lange tijd te vinden op ShowBird. Door dit platform genereer ik nieuwe opdrachten voor zowel table magic als kinder/familie show. Het is fijn dat jezelf communiceert met de klant en afspraken kunt maken. Nadat het voorstel is goedgekeurd is het voor beide partijen goed geregeld, zowel contractueel als de afhandeling van de factuur en betaling. Het feit dat ik nu zelfs het label ShowBirds Choice heb mogen ontvangen, maakt me best een beetje trots. I stick arround ;-).

Een geweldig entertainment bureau.

Ik werk al een aantal jaar met Showbird en ze zijn heel correct en duidelijk met alles. Zoveel diversiteit en elke aanbieder wordt ook goed gescreend. Absoluut een aanrader.

ShowBird blijkt een gouden greep te zijn voor opdrachtgevers en kwaliteitssprekers. Bij ieder event is een originele invulling mogelijk plus leuke aanvullende acts.

alles snel en goed geregeld

Alles wordt snel en goed geregeld terwijl ik er haast geen omkijken aan heb.

Geweldig!

Showbird is een eenvoudig en goed te hanteren systeem

Goed vindbaar platform met zeer divers aanbod.

Prima, goed contact met SB.

Betrouwbare partner voor artiest en klant en beste platform

Ik doe vanaf het begin al zaken met show Bird en heb gezien op welke wijze zij gegroeid zijn. Vanaf dag 1 was al duidelijk dat dit platform professioneel is opgezet waarbij contact tussen artiest en klant centraal staat. Ik vind het als artiest en management bureau fijn dat er op elke manier wordt meegedacht en wij de klant de zekerheid kunnen geven dat zij de juiste act hebben gekozen.

Goed georganiseerd

Goede communicatie en alles is netjes geregeld! Artiest was ook super

Fijne samenwerking

Via show Bird hebben wij een huiskamer concert bij ons thuis gehad van Benny Bakker. Dit zorgde voor een fanatische avond en was een toevoeging aan onze avond.

Top platform!

Wat een fijn overzichtelijk platform waar ik mijn acts kan boeken. Alles is op één plek te vinden en de prijzen staan gelukkig ook vermeld zodat ik meteen een duidelijk beeld heb van de kosten.

Sterk platform om een breed scala aan artiesten eenvoudig te boeken!

Makkelijk in gebruik, snelle respons van de verschillende teams, en uiteindelijk entertainment van hoge kwaliteit kunnen boeken!

Prettig in contact

Het contact met showbird hebben wij als organisatie als zeer prettig ervaren. Er wordt vanaf de start pro actief contact gezocht of alles duidelijk en gedurende het proces goed bereikbaar.

Het was een leuk optreden/voorstelling

Het was hoofdzakelijk voor de kinderen bedoeld. Maar dat waren er niet zo veel dus Martin moest even omschakelen en de ouderen er ook bij betrekken. Dat is goed gelukt want ook die vonden het erg leuk.

snel en goed

duidelijke weergaven van de diverse acts. Grote keuze. Vlotte en vriendelijke afhandeling

Goed, duidelijk

Duidelijke site, geen verborgen kosten, makkelijk contact te leggen.

Fijn en snel platform voor artiesten

Wij zijn Duo Marleen en Manuel en treden regelmatig op via het platform Showbird. Wij vinden het fijn dat we na het optreden snel betaald worden. De medewerkers van Showbird zijn altijd snel bereikbaar en meedenkend. Wij zijn blij dat we veel kunnen spelen via Showbird.

Top ervaring

Showbird is een goed platform en heeft mij geholpen om een goochelaar te boeken voor mijn feestje.

Top optreden en iedereen gaf alleen maar positieve feedback

Band was op tijd en goed georganiseerd. Contact persoon was vriendelijk en begreep alles meteen. Bedankt.

Goedwerkend platform

Makkelijk contact kunnen leggen met een passende artiest!

Onze residenten hadden een top namiddag!

165 Laan van Zuid Hoorn

Rijswijk 2289 DD