alles snel en goed geregeld

Alles wordt snel en goed geregeld terwijl ik er haast geen omkijken aan heb.

Geweldig!

Showbird is een eenvoudig en goed te hanteren systeem

Goed vindbaar platform met zeer divers aanbod.

Prima, goed contact met SB.

Betrouwbare partner voor artiest en klant en beste platform

Ik doe vanaf het begin al zaken met show Bird en heb gezien op welke wijze zij gegroeid zijn. Vanaf dag 1 was al duidelijk dat dit platform professioneel is opgezet waarbij contact tussen artiest en klant centraal staat. Ik vind het als artiest en management bureau fijn dat er op elke manier wordt meegedacht en wij de klant de zekerheid kunnen geven dat zij de juiste act hebben gekozen.

Goed georganiseerd

Goede communicatie en alles is netjes geregeld! Artiest was ook super

Fijne samenwerking

Via show Bird hebben wij een huiskamer concert bij ons thuis gehad van Benny Bakker. Dit zorgde voor een fanatische avond en was een toevoeging aan onze avond.

Top platform!

Wat een fijn overzichtelijk platform waar ik mijn acts kan boeken. Alles is op één plek te vinden en de prijzen staan gelukkig ook vermeld zodat ik meteen een duidelijk beeld heb van de kosten.

Sterk platform om een breed scala aan artiesten eenvoudig te boeken!

Makkelijk in gebruik, snelle respons van de verschillende teams, en uiteindelijk entertainment van hoge kwaliteit kunnen boeken!

Prettig in contact

Het contact met showbird hebben wij als organisatie als zeer prettig ervaren. Er wordt vanaf de start pro actief contact gezocht of alles duidelijk en gedurende het proces goed bereikbaar.

Het was een leuk optreden/voorstelling

Het was hoofdzakelijk voor de kinderen bedoeld. Maar dat waren er niet zo veel dus Martin moest even omschakelen en de ouderen er ook bij betrekken. Dat is goed gelukt want ook die vonden het erg leuk.

snel en goed

duidelijke weergaven van de diverse acts. Grote keuze. Vlotte en vriendelijke afhandeling

Goed, duidelijk

Duidelijke site, geen verborgen kosten, makkelijk contact te leggen.

Fijn en snel platform voor artiesten

Wij zijn Duo Marleen en Manuel en treden regelmatig op via het platform Showbird. Wij vinden het fijn dat we na het optreden snel betaald worden. De medewerkers van Showbird zijn altijd snel bereikbaar en meedenkend. Wij zijn blij dat we veel kunnen spelen via Showbird.

Top ervaring

Showbird is een goed platform en heeft mij geholpen om een goochelaar te boeken voor mijn feestje.

Top optreden en iedereen gaf alleen maar positieve feedback

Band was op tijd en goed georganiseerd. Contact persoon was vriendelijk en begreep alles meteen. Bedankt.

Goedwerkend platform

Makkelijk contact kunnen leggen met een passende artiest!

Onze residenten hadden een top namiddag!

Prachtig

Zeer mooi gespeeld en gezongen. Warme persoonlijkheid.

Zeker een aanrader

Fijne communicatie snel antwoord en vriendelijk telefonisch contact en de act was zeker een aanrader.

Prima, snelle regeling met ShowBird

De spiderman die ik via showbird heb geboekt was erg leuk voor mijn 4 jarige zoontje. De service vanuit showbird verliep heel makkelijk en was snel rond. Aanrader voor iedereen.

Alles goed geregeld en direct contact met de artiest

Wij hebben goede artiesten gehad

Snel en simpel een act geboekt

Nu voor de 3e keer een act geboekt en dat ging wederom makkelijk en snel.

Helemaal top!

Fijne site om te zoeken en boeken, alles prima geregeld. Communicatie erg goed.

duidelijk en fijn contact

duidelijk in de zin van je weet waar je aan toe bent. Je kan de geboekte artiest van tevoren beluisteren. Komen afspraken na.

165 Laan van Zuid Hoorn

Rijswijk 2289 DD