Briljant

Zeer professioneel!!! Van begin tot einde! Meedenken.. alles klopt. De artiest Philip was mega fantastisch… die man past zich volledig aan aan de situatie waarin hij wordt gebracht! Zijn afspraken volledig nagekomen… door hem hebben wij het feest gekregen waar we van droomde!

Eenvoudig een fantastische zanger of optreden boeken!

Voor het eerst geboekt via Showbird! Keuze laten vallen op Benny Bakker. Contact verliep eenvoudig, betaling zonder problemen, afspraken zijn allemaal nagekomen en het optreden was fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

Prima manier om snel artiesten te vinden en te boeken!

Het is ala bedrijf heel lastig en tijdrovend om zelf op zoek te gaan naar artiesten voor onze bedrijfsfeesten zoals Kerst etc. Gelukkig hebben wij supersnel via Showbird de juiste artiest kunnen vinden!

We are absolutely satisfied with the service!

We had a great experience with the ShowBird. Helpful and customer friendly platform with a wide variety of shows and artists. We had a great evening with a cover band at our company's annual party!

Gemakkelijk en efficiënt boekingssysteem!

Zeer goede ervaring. Zou het zeker aanraden!

Erg fijn platform om te boeken

Chocolade bier proeverij geboekt, was super, ideaal platform om via te boeken

Aanrader!

Goede service, goed geholpen en erg duidelijk.

Top platform

Gewoon goed makkelijk en simpel mensen te bereiken

Goeie platform!

Kom makkelijk in contact met mensen voor boekingen top!!

Goeie platform

Top platform super easy om te gebruiken

Uitstekend!

Gemakkelijk boekingsplatform, snelle service, zeer aan te bevelen!

Goede en snelle service

Het duurt even voordat de keus gemaakt is want op showbird.nl staan zoveel leuke ideeën. Maar als je dan gaat boeken dan is alles snel en vlot geregeld. Fijne samenwerkingspartner voor events!

Duidelijk en vriendelijk

Bij ShowBird heb je echt heel veel keus in verschillende entertainment. Voor ieder gelegenheid is er wel iets te vinden en ook in alle prijsklasse. Aanrader op ook op ShowBird rond te kijken naar het aanbod.

Heel leuk.

Fijne en overzichtelijke website om artiesten te kunnen boeken. Het zien van de omschrijving wat ze te bieden hebben en de reviews maken het het compleet.

Snel, makkelijk, inzichtelijk en top service!

Fijne platform!

Duidelijk en helder is de platform ik navigeer er zo makkelijk op en vind makkelijk sprekers die ik kan boeken voor mijn events

Het ideale platform voor artiesten en bookers

Als artiest kan ik heel duidelijk laten zien aan potentiële klanten wat ik voor ze kan doen. Het hele process, van eerste contact naar het bevestigen van een opdracht gaat snel en is overzichtelijk voor iedereen.

Uitstekende communicatie en indrukwekkende act. Zeker een aanrader!

Zeer kundig en betrouwbaar!

ShowBird neemt tijd en moeite voor de klant en de artiest en ze weten waar ze het over hebben. Heel fijn!

Betrouwbaar kwaliteitsplatform voor het boeken van artiesten

Bij Showbird is alles altijd professioneel en goed geregeld. Er zijn meer van dit soort platforms maar Showbird steekt er wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en aanbod met kop en schouders bovenuit.

Betrouwbaar en goed bereikbaar

Kortom, een heel fijn platform met talrijke mogelijkheden

Mooi platform

Heel goed platform voor allerlei artiesten, voor ieder wat wils. Snel en betrouwbaar!

Fijne Boekingspartner met goede backoffice en duidelijke regels.

Showbird is het enige boekingsplatform wat voor ons ook waarmaakt wat ze beloven. Het is kinderlijke eenvoudig een profiel/bandpagina's aan te passen en we hebben gemerkt dat deze ook zeer regelmatig bezocht worden. De hieruit voortkomende boekingen waren allemaal prima geregeld en in orde, en we hebben er inmiddels al veel leuke contacten aan overgehouden. Het contact met SB verloopt eigenlijk altijd soepel, net als de afhandeling na een geslaagde boeking.

Goed geregeld

Prima contact en correct geregeld

Jullie zijn echt de beste

Goedemorgen ik ben accordeonist florian ik begin ongeveer 4 jaar geleden met Showbird te verkennen en tot nu toe ik vind jullie de beste platform dankjewel

165 Laan van Zuid Hoorn

Rijswijk 2289 DD