Super service

Ik ben chipper en heb een hele tijd geen aanvragen voor een chip gehad. Vandaag had ik 2 konijnen en ben met chips die nog steeds binnen de houdbaarheidsdatum waren gaan chippen. Tot 3x toe kwam de chip niet uit de naald. Ik durfde de rest van de chips niet meer te gebruiken en heb melding gemaakt bij Petbase. Binnen een uur zochten ze contact met mij. De chips worden opgehaald voor onderzoek, waar het aan kan liggen. Later belden ze weer dat ik kosteloos een nieuw zakje met chips toegezonden krijg. Zonder dat ik daarom gevraagd heb. Super service en ook nog super snel! Ik ben er stil van!

Saved my cat's life already

Yup, already saved my cat, reading the chip and found her thanks to somebody that could find the info provided on te web to find me.

Goede site voor de huisdieren

Top dat deze site bestaat om huisdieren te registreren, alleen niet zo gebruiksvriendelijk.

Duidelijke site

Fijn om alle gegevens van het dier te hebben mocht er onverhoopt's iets mee gebeuren.

Nog geen ervaring

Nog geen ervaring

Registreren van mijn asielkatertje ging erg makkelijk

Heb even gewacht want ik was nog niet zeker welke naam hij moest hebben :)

Makkelijk

Was snel geregeld

Fijn dat de chip geregistreerd staat in databank van Petbase

Duidelijke beschrijving hoe te registreren.

Helder

Na telefonisch contact via de site de handelingen kunnen plegen.

Duidelijke instructies

Ik vind het een fijn idee dat de kat geregistreerd staat zodat, wanneer er iets gebeurd, ik snel als baasje gevonden ben!!

Vond het wel ingewikkeld om mijn pup te registreren

Kwam er niet uit omdat ik nergens de code die de fokker me meegaf in kon vullen. Bedacht toen zelf dat de fokker de pup inmiddels had afgemeld en daarom geen code nodig was. Toen ging het goed.

Afwachtend

Ik heb drie honden geregistreerd waarvan er één als kat tevoorschijn kwam ik kan dit alleen door verwijderen veranderen maar toen kwam hij weer alsmaar terwijl ik hond aangetikt heb Mail gestuurd afgelopen woensdag geen reactie vandaar een onvoldoende en afwachtend

Werkt goed, snel en duidelijk. Ook fijn dat het voor de hele EU te zien is

Werkt goed, snel en duidelijk. Ook fijn dat het voor de hele EU te zien is

Soepel

Het is een makkelijk te volgen applicatie. Ik gebruik minimale gegevens, maar het invullen spreekt voor zich. De betaalopties zijn uitgebreid; dat is fijn. 1 (min)puntje: Je moet een geboortedatum opgeven van je huisdier (In mijn geval kat); dit is verplicht. Dat is jammer, want mijn kat komt uit het asiel en geboortedatum is onbekend. Ik kan alleen een inschatting van leeftijd opgeven, maar dat is op dit moment niet mogelijk in de applicatie. Dit betekent dat er nu een foutief geboortedatum staat vermeld.

snel, duidelijk

snel, duidelijk

Makkelijk aanmelden

Duidelijk en makkelijk

Fijn om aangesloten te zijn bij een internationale database

Alles ging heel eenvoudig, top !

Duidelijk

Ging redelijk snel

snelle, vriendelijke en goede service

snel geregistreerd en een leuke reactie op verjaardag van hondje.

Ik heb hier nog geen ervaring mee dit is de eerste keer dat ik een kat heb

Als mijn kat wegloopt da ie snel wordt gevonden en weer terug komt bij mij

Goed georganiseerd.

Snel en makkelijk.

Erg blij

Na de vermissing van onze kater waren we blij dat hij gechipt was en ook al is hij uiteindelijk overleden...we zijn niet voor altijd in onzekerheid gebleven wat er met onze lieverd is gebeurd en daar zijn we erg blij om. En een groot dankjewel naar David, de oprichter van PetBase die meeleefde en erg lieve mails stuurde. Dankjewel David xXx

Werkt goed, Belachelijk dat je moet betalen

Na n verhuizing adres aangepast waar onze poezen wonen, blijkt dat Petbase een nieuwe site heeft bedacht en je nu moet betalen om te verhuizen. Maar ja, je wil wel dat als er iets is met de beestjes dat ze terug komen Site werkt verder mooi en logisch

Goede server

De site is duidelijk, overzichtelijk

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.