Wat ik wel jammer vind is dat je niet de geboortedatum kunt wijzigen als dit is ingegeven door het asiel, verder alles heel snel geregeld

Vriendelijk en coulant.

Omdat ik ging verhuizen heb ik mijn adresgegevens aangepast voor mijn hond en mijn kat. Ik wilde ze graag samen op één account. Door alle beslommeringen die een verhuizing met zich meebrengt had ik niet goed opgelet waardoor ik dubbel betaalde. PETBASE heeft onmiddellijk het teveel betaalde bedrag teruggestort. Dat vond ik superaardig.

Huisdieren zijn snel aangemaakt of overgezet

Het was snel voor elkaar. De chip van een ander systeem was super snel over gezet na adoptie. Blij mee!

Makkelijk en begrijpelijk

Jip en janneke gebruiks uitleg goed te doen

Schnellen duidelijk

Ik heb mijn tweede hond registreerd en het ging heel snel en makkelijk. Ook de heralding is vlot gegaan. Ik won in het buitenland Maar kom veel in Nederland en dan weet Ik nu dat ze ook hier geregistreerd is en in de data Base is.

Geweldig geholpen en zeer snel geregel bij mutaties.

Ondanks de lastige situaties waar ik in verkeerde, betreffende naamstelling, erg goed geholpen om tot een oplossing te komen.

Snelle registratie

Snelle registratie en duidelijk

Pure geldklopperij omdat je liefde voor je dier hebt

Er is al betaald bij de eerste registratie van de chip. Maar toch moet er bij een verandering van eigenaar wederom betaald worden. Dit terwijl je zelf alle data moet invullen, dus dit bedrijf heeft er geen milimeter werk aan. Kortom, pure geldklopperij waar je geen keuze in hebt omdat je van je dier houdt en dus wilt dat de registratie klopt. Bah!

Heel vriendelijk, behulpzaam met overzetten

Registratie van mijn katje had nog verouderde gegevens, heel vriendelijke en snelle support om de gegevens actueel te krijgen, een dikke tien

Goed geholpen

Wat mijn vraag was werd goed geholpen top

Het is een duidelijke site.

Het is een duidelijke site.

Mocht mijn hondje weglopen, dan is hij via PetBase terug te vinden.

Mocht er iets gebeuren met mijn huisdier is hij tenminste terug te vinden. Iedereen zou verplicht moeten worden om je dier te registeren.

Toegankelijke website met goed overzicht van je dieren

De website is makkelijk te bereiken en te bedienen. Sommige opties zouden iets beter kunnen en zijn wat moeilijker te vinden. Zoals een overdrachtscode aanvragen bv. Daar moest ik toch even naar zoeken. Als je dier selecteert kun je eigenlijk alleen de naam van het dier wijzigen, ik zou verwachten dat ik daar ook de keuze heb om het dier over te dragen. Het is onlogisch om dan terug te gaan naar het menu en dan dier toevoegen te kiezen. Ook vind ik het onhandig om chipnr to moeten invullen en niet gewoon het dier uit de lijst van aanwezigen dieren kan kiezen.

Eenvoudig registreren

Even voor gaan zitten om onze hond op onze naam te registreren maar dan is het zo gedaan

Deskundig personeel

Ze doen zich alle moeite. Zo fijn.

Zo ingevuld

Makkelijk een belangrijk

Duidelijk!

prima geholpen

de titel zegt alles al

Positief

Snel geregeld en duidelijk omschreven.

Niks bij zonders

Goed geholpen.

Makkelijk om te registreren van onze lieve kittens.

Supervette reacties

Snelle reacties op email En in duidelijke taal verteld wat je moet/ kunt doen Goed en netjes Nederlands

Registreren

Registreren gaat makkelijk en snel. Het is mij onduidelijk wat het pluspakket kost en wat de meerwaarde is. Basisregistratie dekt toch ook Europa.

Makkelijk

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.