Niet gratis

Leuk allemaal maar waarom niet gratis.

slecht

Er is per ongeluk het verkeerde adres opgegeven: ik kan dit NIET wijzigen. Waardeloos!!

Helemaal geweldig

Vorige week een hondje van 10 jaar op gehaald, ze was gechipt maar de persoon die haar geregistreerd had was niet de persoon waar ik het hondje van had gekregen en niet meer te achterhalen. Mail gestuurd naar PetBase en met haar paspoort was het de volgende dag geregeld. Echt fantastisch.

Prima geholpen.

De inschrijving van Binkie ging goed. Bij Max had ik hulp nodig. Werd prima geholpen. Er werd een vooraanmelding gedaan en even later kon ik Max ook inschrijven. 5 sterren voor de hulp en het prettige contact. Groet, Annelies

Ging helemaal prima

Wilde de chip van mijn kat op een andere naam zetten, ging lekker snel.

Goede en correcte informatie

Ik heb de hond van mijn vader overgenomen die plotseling overleden is waardoor er geen overdracht kon plaatsvinden, het begrip en medeleven heb ik als zeer prettig ervaren , mijn dank ervoor, en het is top geregeld.

Duidelijke informatieve betaalbare side

Duidelijke informatie , betaalbaar, snelle levering ,netjes ingepakt.

snel en duidelijk

snelle reactie op de mail met daarin gelijk de oplossing super tevreden hierover

Hond

Heb een hond gekregen en heb de hond op mijn naam en adres gezet, met jullie hulp werd netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Tot nu toe? Super...

zeer goed

Goed en snel geholpen

Een hele fijne en duidelijke site

Ik heb onze pup geregistreerd. Het is een duidelijke site. Het aanmaken van een account ging dan ook makkelijk. Ik hoop dat onze hond niet vermist raakt zodat ik de site nog een keer nodig zal hebben!

Betrouwbaar en zorgvuldig.

Inschrijven gaat makkelijk en het is een goed gevoel te weten dat het dier weer thuiskomt indien gevonden.

overzichtelijke overschrijving

via mijn account wat ik aangemaakt hebt kon ik onze hond gemakkelijk overschrijven op mijn naam, de bevestiging hiervan werd snel gedaan met de email.

zoooooo gemakkelijk

een geweldige site zo gemaakelijk

Probleem snel en prima opgelost

Omzetten eigenaarschap gechipte kat is snel en goed opgelost.

Zo snelle en attente behandeling van mijn vraag

Zie boven

Erg snel geregeld

Ik heb een tweede huisdier toegevoegd.

Positive ervaring

We hebben een asielzoeker een 2de kans gegeven en de her registratie is goed verlopen. Goede nazorg en opvolg.

Makkelijk en duidelijk wat overschrijving betreft

Het was goed duidelijk wat overschrijving betreft en juich het toe dat er een databank voor gechipte beesten is

Waarom zoveel verschillende commerciële databases?

Mijn ene kat in het ene systeem, mijn andere in het andere een nog minstens 5 andere mogelijkheden. En ik kan ze niet koppelen. Natuurlijk vind ik dat bijzonder slecht.

Netjes geholpen door klantenservice

Netjes geholpen door klantenservice en snel geleverd

Snelle en duidelijke service, top!

Ik werd snel geholpen door een foutje die ik had gemaakt bij het sturen van de informatie om mijn hondje Mellow te registreren. Ook het aanmaken van een account ging moeiteloos, waar voor mijn dank.

Tot nu toe prima, pas net onze hond geregistreerd dus kan nog niet echt over “ervaringen” spreken. Een app voor petbase zou heel handig zijn!

Snelle en goede service

Wij zijn meer dan tevreden over de goede service van Petbase! In plaats van de verwerkingstijd van 3 weken, zoals beschreven op de website, werd het probleem voor ons binnen één dag opgelost dankzij de snelle en duidelijke service van Petbase.

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.