Makkelijk in te vullen

Mijn lieve kat sisi kon ik makkelijk opgeven met het chipnummer

Duidelijke uitleg om te registreren.

Overzichtelijke website

Bij PetBase heb je gemakkelijk en overzichtelijk alle gegevens van je huisdieren bij elkaar.

Duidelijk en overzichtelijk

Gemakkelijk aanmelden of op naam zetten van je hond

Super makkelijk

Onze asielhond op onze naam gezet. Veilig idee dat hij nu geschikt en op ons adres staat

Trage reactie

Voor mijn kat over geschreven werd, moest een nazoeking naar de vorige eigenaar afgerond worden, dat duurde 3,5 week. Mijn eerste mail was 19 augustus. Dit vind ik te lang. In die tussentijd kan de kat ontsnapt zijn bij de nieuwe eigenaar en is bij aangifte niet meer te traceren, omdat het oude adres en tel.nrs niet meer kloppen. Dit had ik in mijn mail geschreven. Ik snap wel dat jullie niet alleen van mijn mail uit kunnen gaan. De man die ik aan de lijn had zei dat het wel 2 weken kon duren. Ok, dat begrijp ik. Maar ik had dan wel graag tussendoor een mailtje ontvangen dat jullie er mee bezig zijn. Als het allemaal niet eerder mogelijk is zet dan een opmerking op de site bij het chipnummer dat de zaak in onderzoek is en voor informatie ze met jullie kunnen bellen. Zodat die kat niet weer onnodig aan het zwerven gaat. Verder alle lof voor jullie werk, mvg Ine Kemna

Geen probleem met aanmelding en registraties

Duidelijk, overzichtelijk.

Mijn nieuwe kat overgezet op mijn naam + adres + telefoonnummers. Blij met de paar simpele stappen waarmee ik dit kon doen!

100%

Zou het nog beter moeten is goed zo.

Geweldig geholpen

Onze hond van 4 jaar op onze naam gezet ging geweldig

Gemakkelijk en simpel.

Gemakkelijk en simpel. Duidelijk website.

Snel en gemakkelijk

Het was snel en gemakkelijk

Goede site. Duidelijk overzicht.

Overzichtelijke site

Alles snel kunnen regelen en de chip snel kunnen wijzigen naar het nieuwe adres van onze pup

Prima goed geregeld

Is makkelijk om diee te registreren

Goede en duidelijke site

Overzetten een makkie

Fijn te woord gestaan aan de telefoon over hoe de registratie om te zetten. Dit is daarna ook prima gelukt en wij hebben de kat op onze naam kunnen registreren.

duidelijk en makkelijk

makkelijk in te vullen

Uitstekende ervaring

Goed geholpen aan de telefoon. Juiste informatie gekregen, vriendelijke dame.

Mijn vragen werden beantwoord en mijn probleem is opgelost

Ik ben goed geholpen door Manon omdat het Chipnummer van mijn net geadopteerde kat Chucky niet te vinden was in jullie systeem. Zij heeft alles netjes geregeld zodat ik hem toch kon registreren.

Service & meedenken

Super vriendelijk geholpen Duidelijke informatie Er werd meegedacht Positieve ervaring

Zeer vlug en goed geholpen

Zeer prettig en goed geholpen

Fijn duidelijk en gemakkelijk

Fijn en duidelijk

Eenvoudig te gebruiken

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.