Heel plezierig en klantgericht.

Het was voor mij even zoeken hoe ik mijn hond kon aanmelden. Ik werd zeer prettig en geduldig door het systeem geleid door een vriendelijke mevrouw. Vriendelijke groeten, Gabby Bartels

Moeilijk vinden

Het was lastig te vimden wat ik hebben moest ej je klikt dus snel het verkeerde aan. Als je eenmaal op de juiste pagina bent waar je zijn moet werkt het perfect

Redelijk positief

Het is jammer, dat de registratie van honden niet meer vanuit Animana lukt. Dat scheelt ons een hoop werk. Verder is de hele registratie van bv een nest honden erg bewerkelijk. In principe zijn er een heleboel gegevens per pup gelijk (diersoort, ras, geboortedatum, gebeurtenisdatum, chipdatum, etc). Verder is het altijd heel erg fijn, dat er op hele korte termijn gereageerd wordt, als we een vraag hebben. Dat is echt super! Dank jullie wel voor de enquete. met vriendelijke groeten, Jantien

Eenvoudig, overzichtelijk en duidelijk

Petbase is heel overzichtelijk. Zowel het aanmaken van een account als het toevoegen van een dier is zeer eenvoudig. Kortom: prima website voor een goede registratie van je hond.

Goed,duidelijk

Makkelijk in gebruik.

Zeer goed.!!!

Het was voor mij gemakkelijk en duidelijk om onze hond te kunnen registreren. Ben persoonlijk 69 jaar oud en geen internet specialist , maar toch kon ik via jullie site gemakkelik en prettig onze hond regisstreren. Een groot compliment en vooral duidelijk in jip en janneke taal mogeelik super !!!!!!!!!

Makkelijk en snel een account aangemaakt en mijn pup overgeschreven. Zou wel fijn zijn als er duidelijker toegelicht wordt wat de verschillen zijn tussen basis en plus en je de basis terug kan zien als je de keuze voor plus erbij krijgt.

Werd goed geholpen ben erg te vreden alas is geregeld

Ingewikkeld systeem

Het is een ingewikkeld systeem bij overschrijven chip van stichting naar adoptant. Mensen moeten weer een account aanmaken, weten niet hoe het verder moet. Duidelijkheid tarieven is niet ok wat het nou precies inhoudt. Als stichting kunnen we ze niet zelf zomaar overzetten, dit kan bij andere databanken wel

Het was een gemakkelijke stap om onze pup juist te doen inschrijven, overschrijven naar ons ipv bij de fokker.

Goede nette site

Goed opgezette site om je huisdier te registreren. Duidelijk vormgegeven

Ben nieuw

Het is voor erg nieuw om via jullie mijn hond te registreren dus ervaring met jullie heb ik niet veel

Eenvoudig in gebruik

Het was eenvoudig om de gegevens te uploaden. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

handig en gemakkelijk overzicht

Voorheen vond ik de site minder met alle E codes nu kun je gewoon inloggen op je eigen email je hebt alle dieren op 1 pagina met een leuke foto erbij ik vind het super. je kunt naam of andere dingen handmatig veranderen top

Goed gegaan

Eerst kwam ikniet op de site. Misschien was het druk. Een uurtje gewacht en tien kwam ik erop en toen was het vlug geregeld.

perfect systeem

Goed systeem om te weten hoe en waar een huisdier verblijft in geval van vermissing

Excellent

Good experience with Petbase. I arrived in the Netherlands with my cat and I wanted to register her here. I had some troubles to do it by myself and Manon was so reactive to help me to do my cat's registration thanks to her it was so easy. The website is clear, easy to use so I recommend it for anyone who need to register its pet.

Duidelijke site

Prima site, als stappen makkelijk te doorlopen.

Duidelijke site en werkt handig en overzichtelijk.

Snelle overschrijving, veilig geregeld

Prima.

Website is duidelijk

zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam bij alle nieuwe regels mbt hond registreren

Het is makkelijk en alles is zo geregeld

Waren erg goed

kennis van zaken

snel goed geduldig en kennis van zaken dank je wel teddy en dennis

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.