Makkelijk om te zetten

Wat niet leuk is, je wilt het dier op je eigen adres zetten ipv de fokker volgens de fokker en de dierenarts is dit GRATIS! En als je het dan wilt registreren moet je eerst betalen! Dit is echt een MIN punt! Vriendelijke groet Petra

Simpel

Eenvoudig in te vullen

Graat meer info weergeven over het wel en wee van het ubn.

Snel en vlot registratie kunnen regelen

Snel en vlot registratie kunnen regelen

betreft pup inschrijven goed opgelost maar betreft 10 jaar oude hond geen reactie

het probleem rond inschrijven van mijn kleine puppy goed en snel opgelost Op mijn tweede vraag ‘onbekend chipnummer van onze 10 jaar oude hond’ die ik óók wilde toevoegen, heb ik volgens mij geen antwoord gekregen

Een professioneel bedrijf met verstand van zaken

Wereld bedrijf die dag en nacht klaar staan met juiste en goede informatie Die het welzijn van de dieren hoog in het vaandel hebben staan.. Zorg en GOED advies staan op nr 1 bij dit bedrijf

Helder en duidelijk

Uitstekend behulpzaam en meedenkend :-)

Hele vriendelijke mevrouw heeft mij goed geholpen om mijn kat te registreren

heel goed

Het is mooi dat ze nog aan mijn dachten,om toch nog een penning kon bestellen, wat voorheen niet lukte vorig jaar 2 keer.

Redelijk

Vond in het begin de site onduidelijk. gelukkig had Teddy alle tijd en geduld.

Snel geholpen door Denis ivm een foute inlogcode. Top service!

Snel geholpen door Denis ivm een foute inlogcode. Top service!

Snelle en erg goede service

Mijn hond was snel op mijn naam gezet met de overdrachtscode. Alles online, mijn vraag werd snel behandeld.

Brutaal en niet geholpen

Registratie nieuw dier moet perse bij dierenarts, maar een dierenarts in onze omgeving die is aangesloten hebben ze alvast niet. Omslachtig. Daarnaast in de e-mail zeer aanmatigend en brutaal gereageerd. Beoordeling betreft wel vooral de klantenservice; verder op zich tevreden met de registratie die we al wel hebben.

Super fijn en goed geholpen !

Vrijwel direct gereageerd op mijn mail en vraag, uitvoering ook prima gegaan, SUPER !

Perfecte service

We hadden moeite om onze Newfoundlander die we uit het asiel hadden gehaald, geregistreerd te krijgen. Met behulp van een stappenplan was het samen met de dame van het asiel vlot geregeld. Ook daarna toen ik het paspoort wilde laten toevoegen werd er zelfs 's avonds op mijn mail gereageerd en even later was het geregeld.

contact snel gelegd

snelle contacten over mijn gegevens,

Niets te vinden

Bij iedere link krijg ik Pagina niet gevonden/Page not foundDeze pagina kunnen wij niet vinden..Controleer de spelling van de link of kijk op de home pagina van de databank. En dan ook in het Engels.. Het is een link van PetBase ...de bedoeling is om aan te klikken en antwoord te krijgen wat je eventueel kunt doen...

Duidelijke site

Overzichtelijk en goede informatie

Nog niets ontvangen

Kan geen ervaring melden. Ik heb een penning besteld voor onze poes maar die heb ik nog niet ontvangen

Met 1 mail werd mijn vraag binnen een uur beantwoord

Ik heb mijn vraag gemaild en ik kreeg binnen een uur antwoord die mij erg goed heeft geholpen.

Heel fijn geholpen bij het overschrijven kat na overlijden

Ik ben heel fijn geholpen om de kat van mijn overleden vriendin op mijn naam te krijgen,zodat hij als hij toch zoek raakt bij mij terug komt.

Was vlot te doen - geen probleem

Het omzetten van de chips van de twee katten naar mij als nieuwe eigenaar was vlot te doen. Ik heb verder nog geen ervaring in het gebruik.

Soepel

Soepel, meedenkend,snelle reactie duidelijke mails,en behulpzaam. Ik beveel u PetBase dan ook van harte aan.

Slecht

Ik vind het belachelijk dat ik geld moet betalen omdat me kat mee verhuist

Vlierweg 38 A

3991 BD Houten

Over PetBase

Je hond of kat kan met een chip bij ons, PetBase, goed geregistreerd worden. Hiermee voorkom je dat je geliefde huisdier vermist raakt. Wij zijn een databank waar het registreren van je dier eenvoudig en veilig verloopt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat je vermiste dier snel weer thuis is, zelfs als het in heel Europa vermist raakt. Dit is waar we dagelijks aan werken. Sinds 2013 zijn wij het aangewezen portaal/databank voor het registreren van honden in Nederland. Bij ons kun je gechipte honden, katten en andere huisdieren registreren, zodat ze herenigd kunnen worden met jou als ze vermist raken. Of je nu je dierenkliniek, dierenasiel, dierenambulance of fokker inschakelt om je dier te chippen en te registreren, je kunt er zeker van zijn dat de registratie goed verloopt. Wist je dat we al sinds 1998 de eerste online databank van Nederland zijn? We beschikken over ISO 27001 en 9001 certificeringen. Alles is dus goed geregeld door professionals die net zoveel liefde voor dieren hebben als jij.