goed geholpen

Ik had een bestelling gedaan met meerdere poppen alleen 1 pop was beschadigd gaat hierom een 10 inch pop Bericht gestuurd met foto's erbij dat deze beschadigd is netjes een nieuwe toegestuurd gekregen Alleen deze is ook beschadigd weer foto's en meerdere mails gestuurd alleen hun reactie kwam pas na een paar dagen ivm een verbouwing werd aangeven konden ze niet alles bij houden Kon het pakket met desbetreffende pop terug sturen en het geld terug krijgen of een voucher krijgen maar we hebben afgesproken dat ik beide poppen mocht houden en het zo goed was

snel en netjes

ik had het besteld en binnen een dag was het hier netjes verpakt in goede staat zeer tevreden

mooi verpakt en rap

het pakketje kwam mooi en verzorgd toe. Hebben het heel rap ontvangen en zijn blij met onze funkopop.

Uitstekende service en kwaliteit, ik bestel zeker opnieuw.

Ik plaatste mijn bestelling in augustus voor drie Funko Pops en hoewel het proces langer duurde dan verwacht en de bestelling aanvankelijk onvolledig aankwam, was ik onder de indruk van de uitstekende klantenservice. Gedurende het hele proces werd ik steeds goed geïnformeerd en geholpen, wat de ervaring veel aangenamer maakte. Uiteindelijk zijn de Funko Pops veilig aangekomen en in perfecte staat. Ik zeer tevreden over de service en zal ik in de toekomst zeker opnieuw bestellen.

THANK YOU!

My purchase was top notch from start to finish! Timely communication with all the important information.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vriendelijk telefonisch contact met de verkoper, behulpzaam. Zeker als ik naar specifieke dingen zoek, zal ik terugkeren naar deze winkel.

Correcte service

De levering verliep correct en snel.

Top geregeld

Goed en snel verstuurd communicatie heel goed

Geen antwoord.

Wacht al weken op een antwoord op mijn vragen. Waarom een contact knop maken als je niet eens gaat antwoorden??? Zeer teleurgesteld.

Super goed

Super goed verpakt

Mijn eerste bestelling hier geplaatst, mooie aanbieding en goedkoper dan andere websites. Netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Vlotte communicatie , snel geleverd in perfecte staat

Envoi rapide et soigné

Les POP sont arrivés dans un état impeccable, je recommande sans hésitation :-)

Uitstekende ervaring

Ben hier terecht gekomen dankzij een cadeaubon. Heel tevreden! Snelle levering en producten in uitsekende staat!

super

zeer vlugge levering

Beste funko pop leverancier!

Ik heb mijn aanschaf van funkopops als buitengewoon goed ervaren.

top

alles goed verpakt, super goeie site

BAGGER

Hierbij wil ik aangeven dat mijn ervaring met TINY TITAN echt bagger is. Tijdens de sale heb ik een aantal FUnko's besteld. Ik was er zo op verheugd. Nadat ze binnen waren gekomen. Was ik niet meer blij. Ik heb letterlijk beschadigde fukno's binnen gekregen. Hierbij heb ik met Tiny Titan contact opgenomen. Ik had de foto's via Instagram en de mail gestuurd. Geen reactie. Ik hoor niks meer van hun. Dit is ook de laatste keer dat ik iets bij Tiny Titan ga halen. Helaas krijg ik nog een aantal Funko's binnen van hun maja ik ben benieuwd of die wel in een goeie staat komen. Echt jammer dit van een groot bedrijf.

Een prima ervaring!

Producten goed verpakt en snel geleverd. En gied op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en levering.

Snelle levering, zeer tevreden

Ik heb een collectible artikel besteld waar ik nergens anders kan vinden. Snel verpakt, en verstuurd. Goede service!

Aucune commande envoyée, j’ai du envoyer un e-mail pour que ça soit envoyé.

Commande passée en juillet en disant qu’il faut un peu attendre. 3 mois plus tard, zéro nouvelle, donc j’envoie un e-mail. Zéro réponse. Et puis soudain un e-mail de bpost m’annonçant une livraison de Tiny Titan. On est quasi sur du zéro en terme de considération vis à vis du client. Je m’interroge toujours: si je n’avais pas fait de suivi, aurais-je jamais reçu ma commande? Je crois que non.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte service

Tevreden met de vlotte service

Alles was goed

Snel en goede levering en prijs kwaliteit

Goed verpakt en snel geleverd

De items waren zeer goed verpakt en snel geleverd. Was alleen verrast, dat naast de aangegeven bestelling, er ook nog een deel van mijn andere bestelling geleverd werd.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege