Super snelle levering

Super snelle en goede levering met duidelijke communicatie.

Précommande d'un pop diablo

Envoi rapide et impeccable :) . Bien protéger et merci pour le petit cadeau ! Je crois qu'on a pas ça en France c'est plutôt cool :) . Merci beaucoup !

Great service

Great service, constant updates about order status, fast shipping to Germany, and safe packaging.

kwaliteit en goed contact

Goed en duidelijk contact vanuit TinyTitans. Per wijziging kreeg ik een e-mail en het pakket was goed verzonden met track and trace. Binnen 3 dagen had ik het pakket binnen (in Nederland). Het pakket was netjes en goed verpakt en de doos had geen enkele schade. Erg tevreden dus!

top mais long

le colis était bien fermer et les pops bien protéger. il a fallut 6 jours pour être livré j'ai eu un mail pour me prévenir que ma commande était entrain d'être emballé il a été seulement expédier le lendemain.

Parfait, produit et envoie excellent

Rien à dire

Parfait

Envoi rapide et soigné. Très satisfaite de mon achat.

Toffe producten!

Het duurde een paar dagen voordat het er was, maae het was het wachten waard! Vreselijk cool, dank u wel!

Excelent

Bestellen ging makkelijk en de levering was erg snel.

Excellent site

Excellent site. Livraison rapide et colis bien protégé.

Geweldig en super snel

Top ervaring gehad van jullie

Goed!

De levering was op tijd en ik vond een Funko die ik in geen enkele winkel meer kon vinden.

Ik raad deze site aan voor exclusieve pops die worden verstuurd met veel verzorging voor de pop zodat hij helemaal top bij u thuis toekomt Top ervaring

Snelle levering, keuze voor protectors

Snelle levering, netjes verpakt, fijn geprijsd.

Très satisfaite

C'est la première pré commande que je faisait et j'ai été agréablement surprise. Contrairement à d'autres sites qui reçoivent la marchandise et tardent des mois avant de vous l'expédier, chez Tiny Titan dès qu'ils la réceptionnent vous l'avez! L'achat était très bien protéger, les prix sont corrects et en plus j'avais une petite surprise dans mon colis :) Je ne tarderai pas à commander chez eux à nouveau et je recommande ce site.

Snel en secuur

Vlot verzonden en keurig verpakt tegen concurrerende prijzen, zeer tevreden

Aanrader

Snelle levering, goede service en communocatie!

Goede eerste indruk

Ze leveren snel, ze hebben grave funkos en hun kwaliteit is wel erg goed!

Rapide, bien emballé

Kapotte Funko toegekregen... Maar!

Ik had een kapotte Funko toegekregen en had dat dan vermeld. Kreeg de volgende dag meteen een voucher als compensatie! Top service ^^

Goed, omschrijving levertermijn kan duidelijker

Bij levering stond 1-3 dag levering In omschrijving stond "pre-order levering augustus 2021 verwachtte levertermijn" het was januari 2022 dus ik ging ervan uit dat ik binnen 1-3 dagen volgens leverdatum zou krijgen. Heb toch 1,5 maand moeten wachten. Heel verwarrend Voor de rest was de service heel goed. En omwisseling is mogelijk zonder enig probleem

Vlotte service +++

Keuze is groot . Antwoorden snel op vragen Wordt vlug opgestuurd Aanrader dus

Première bonne impression

Une commande sur deux commandes préco arriver produit bien protéger un défaut de plastique de maintiens de la pop dans la boite mais sa viens pas de Tiny Titan , la pop à rien c'est le principal et vraiment arriver vite donc super bonne impression pour ma première commande sur ce site

Zeer goede ervaring.

Zeer goede ervaring. Levering zoals aangegeven op de website. 1-3 dagen. Goed verpakt , leuke extra's. Bedankt !

Geen negatieve ervaring gehad met Tiny Titan. Goede en snelle service!

11 pluvierstraat

Lissewege 8380