Everything fine. Ordered a yugioh funko that was hot topic exclusive. So I was able to get it in europe. Awesome. Thanks tiny titan.

Goede service! Verzending binnen 1 dag!

Verzending binnen 1dag kon het pakket goed volgen via de track and trace code!

3 funko pop's besteld, Het duurt een paar dagen tot ik mijn bestelling ontving, maar dat is begrijpelijk want het moet uit België bezorgt worden, maar met een leuke kado bij ben ik zeer tevreden, en de artikelen goed ingepakt dat ik hun zonder schade op de doos ontvangen,

Mooi verpakt, snelle levering

Perfect op bezorging na(dhl) niet jullie schuld

Goede levering, ook in nederland. Het palet was prima verpakt, gelukkig zat het ook gewoon in 1 door. Het had heel snel gekund als DHL het niet had bezorgd. Misschien een optie om met een andere bezorgdienst te gaan werken.

Très bonne première expérience d'achat

Super suivi, colis arrivé très rapidement, emballage très soigné

super

snel, gemakkelijk en goede kwaliteit

Persoonlijke ervaringen is perfect!

Perfect binnen verwachten lever datum! Toen ik de doos zag was ik een beetje bezorgd omdat er een gat in zat maar toen ik de doos open deed zat alles nog een keer goed verpakt met bubbeltjes plastic en nog een andere doos! Zeker aant te raden, bedankt Tiny Titans!

Toffe site, snelle levering

Mega toffe site, ik heb in het weekend een aantal artikelen gekocht en zijn woensdag al aangekomen. Alles zat super goed verpakt en een aangename verassing gekregen in de doos. Zeker een aanraden, hier ga ik vaker bestellen.

Fantastisch!

Zeer klantvriendelijk (snel antwoord op vragen via messenger) Correcte levertijd Goede opvolging van bestelling via mail

Teleurstellende service

Ik wilde een cadeau kopen voor een kennis van mij die ik zaterdag zou zien. Ik wist dat zij al verschillende Funko’s bij TinyTitan had gekocht vandaar dat ik hier ook wou bestellen. Gezien ik het cadeau vrij dringend nodig had, was ik gaan kijken naar de leveringstermijn, 1-3d werd op de site vermeld. Ik plaatste dinsdag mijn bestelling wat dus perfect op tijd had moeten zijn. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestigingsmail. Ik ging er dus vanuit dat de bestelling mooi werd klaargemaakt. Uiteindelijk kreeg ik donderdagavond 17u een mail dat mijn pakket “werd verpakt” en vervolgens om 19u een mail “verzonden”. Ik heb de winkel hier meteen op aangesproken via messenger met de vraag of het dan nog op tijd geleverd zou worden, kreeg ik als antwoord “hangt van de snelheid van de post af”. Toen ik op vrijdag via track&trace zag dat de levering pas op maandag zou gebeuren heb ik de winkel nogmaals aangesproken (via messenger) dat ik het uiterst teleurstellend vind om dinsdag een bestelling te plaatsen en deze dan uiteindelijk pas donderdagavond afgehandeld zien te worden. Dit resulteerde in het feit dat ik dus geen cadeau had… Op dit bericht heb ik tot op heden zelf niet eens een antwoord mogen ontvangen. Niet alleen werd de levertermijn niet nagevolgd maar om vervolgens dan gewoon genegeerd te worden vind ik eigenlijk ronduit onbeschoft. De winkel zelf heeft een ruim aanbod aan funko’s waarvan verschillende die ik op geen andere sites terugvond. Op dat vlak ben ik wel tevreden, maar ik vind service nog steeds minstens even belangrijk als aanbod (als niet belangrijker) en vandaar mijn score van 2/5.

1e mysterie box ervaring

Ik ben een nieuwe Funko Pop verzamelaar. Dus daar hoort ook een 1e mysterie box bij. 6 Pops voor € 48,00 was een goede deal en een hele leuke ervaring. Zeker de moeite waard.

Goede service en snel

In de avond besteld en 2 werkdagen later al ontvangen. Goed verpakt en zelfs een cadeau gekregen vanaf 100euro te bestellen

Wel geleverd maar met beschadiging

Mijn pop werd wel netjes geleverd, maar aan de doos zat beschadiging, ondanks de verpakking. Mij boeit dat gelukkig niet enorm veel maar als je ze echt mint wil hebben moet je oppassen.

snelle levering, goede communicatie

Na het bestellen van een pre order funko, verliep de communicatie zeer goed. bij elke stap werd ik goed op de hoogte gehouden. het pakketje was goed verpakt en er zat een leuke verassing bij. erg bedankt kom zeker terug! cheers

Fast and good.

All good and fast.

Super levering!

Duidelijke en goede site. Verpakking en verzending op en top!

Snelle levering. Goed verpakt.

Super!!

Ben heel blij met mijn bestelling!Ga hier nog bestellen.

Goede, duidelijke communicatie, snelle levering! Bedankt!

Snelle levering, heel goed ingepakt

Snelle levering, heel goed ingepakt

Zeer tevreden!

Al mijn niet ge-preorderde funkos zijn netjes verpakt en op tijd binnen gekomen, er zaten zelfs leuke extras bij! Zeer blij met mijn bestelling en zal zeker weer bestellen aangezien die kutfunkos net heroine zijn en je maar blijft bestellen.

Goede, ruime keuze in de webshop. Makkelijk navigeerbaar en overzichtelijke website. Bestellen gaat makkelijk en snel. Tijdens het inpak en verzend proces wordt je per stap op de hoogte gehouden. Al meerdere keren besteld. En zal het in de toekomst weer doen.

Gewoon snel en goed

Snelle levering met bij elke stap een duidelijke update. Goed verpakt en zoals je verwacht. Alles tip top in orde!

Erg positief !

Snelle levering, goed verpakt. mooi product.

11 pluvierstraat

Lissewege 8380