Rapide et efficace

J’avoue que je ne connaissais pas le site et que son look ne m’a pas mis en confiance à 100% mais j’ai tenté le coup. Résultat, parfait ! Une expédition et une livraison très rapide et un colis emballé ! Merci ;)

Goede service en snelle levering!

Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van leverdatum en deze was erg snel! Top!

prima!

Goed advies, snelle levering.

Parfait

Envoi rapide et colis très bien protégé. De plus il y avait une surprise dans le colis ce qui fait vraiment plaisir.

Vriendelijke top service

Vriendelijke klantenservice en top ingepakt met zelfs nog een kleine attentie erbij! Eén van mijn favoriete online winkels om funko's te shoppen ! :)

Verzonden zoals er stond

Preorder van dec/Jan meteen 1 Dec q verzonden, snelle levering en goed verpakt

Prettig

In november heb ik een pakket besteld bij Tiny Titan, het was een prettige service die mij constant op de hoogte hield en snel leverde.

Snelle reactie op mijn email en snel verzonden en leuk verpakt. Prima service !

Incroyable

J ai fais une commande qui est rester en attente le temps de pouvoir la payer et en plus de cela lorsque j ai fais ma commande je recevais de mail de l état de ma commande directement. Ma commande est arriver très rapidement et à cadeau supplémentaire était en plus dans ma boîte je conseil vivement de commander chez Tony Titan il on énormément de choix.

Mooie collectie

Mooie collectie en snelle levering/ De leveringskosten zijn wel wat aan de hoge kant

Super snel geleverd!

Goede service en snel geleverd!!ben zeer tevreden

Heel snelle levering en contact , bedankt voor de attentie ☺️

Dienstverlening zoals het hoord !

Topwinkel

Goed verpakt, veel updates rondom de bestelling en een tof cadeautje!

Gewoonweg: WAUW!

Al een tijdje geleden een eerste bestelling (deels pre-order) geplaatst en ondertussen nog een aantal andere bestellingen gedaan. Eerste positief punt: Van elke stap die genomen is aangaande de bestelling, wordt je op de hoogte gehouden via e-mail. Ik merkte ook dat ik via social media heel makkelijk in contact kwam met een medewerker, wat erg fijn is als je met een prangende vraag zit. :-) Mijn tweede bestelling was aangekomen en ik was heel blij verrast dat een deel van mijn bestelling van mijn pre-order al meegestuurd was! Daar is super goed over nagedacht en goed opgevolgd door de crew! Bij mijn derde bestelling was er een kleine fout gebeurd (dit kan altijd gebeuren natuurlijk, dat is menselijk!), dus meteen even contact gezocht via social media, en direct werd mijn vraag beantwoord en naar een oplossing gezocht. Nogmaals: erg positief! Erg snel contact, super aardig, behulpzaam, en de oplossing was snel geboden door Tiny Titan. Over de verpakking: Zeer netjes! Je kan er zeker van zijn dat je Funko's onbeschadigd aankomen omdat ze in een dubbele kartonnen doos verpakt worden en dan nog met extra opvulling indien nodig. De kleine attenties voor bestellingen boven de €35 zijn ook super leuk! (weet niet of deze actie altijd geldig is, maar toen ik bestelde wel) Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en dit is en blijft 100% zeker mijn "way to go" voor Funko Pops! Ik kan deze shop aan iedereen aanbevelen.

Top ! Snelle levering, super goed verpakt.

Top ! Snelle levering, super goed verpakt, ik zal zeker nog bestellen.

Zeer snelle en correcte levering.

Zeer snelle en correcte levering. Leuke attentie meegegeven.

Snelle levering en duidelijk communicatie

Netjes ingepakt en snel geleverd!

Prima, zal zeker vaker bestellen op de site.

In een woord super. Genoeg te kiezen, prijs kwaliteit is goed, netjes verpakt en levering was zo als gemeld. Dat is toch precies wat wilt als klant!!!

Zeer snelle verzending, goed ingepakt, je wordt goed op de hoogte gehouden van verzendproces

Product zoals op foto, en netjes optijd verzonden

Snel vanuit belgie in NL! Erg fijn ☺️

gewoon goed

Geweldig!

Wat een super webshop! Goede prijzen, precies wat ik zocht (was verder nergens te krijgen of heel duur), perfect ingepakt en continu een update over het bestelproces. Daarnaast ook een snelle verzending naar Nederland. Top gewoon!

11 pluvierstraat

Lissewege 8380