Goede en snelle levering en het product was zoals omschreven

Uitstekende service

Snelle levering en verzorgde verpakking. Snoepjes en ketting waren een aangename verrassing voor de zoon.

Altijd snel bezorgd en goed verpakt; met de beloofde gift vanaf 35 euro, en wat snoep. :) (Ook heel fijn dat Chase Pops hier los te bestellen zijn!) Ik was blij verrast dat bij mijn meest recente bestelling twee Pops meegeleverd werden die ik eerder al - tegelijk met een aantal pre-order Pops - had besteld, en die ik dus pas had verwacht wanneer de pre-order Pops ook binnen zouden zijn. Top dat Tiny Titan bijhoudt welke andere bestellingen je nog hebt staan, en dan de Pops die op voorraad zijn tegelijk verstuurt!

Excellent!

Top service, fast and skilled reply to my question and products carefully wrapped to prevent any possible damages during transport

Super!!

Super goed verpakt en snelle verzending!

Leuke en goeie site maar Jammer dat je niet kan zien wat je hebt besteld op de site zelf

Super service !

Commande conforme, rapidité de livraison. Au top !

Bestellte Artikel wurden schnell und super verpackt geliefert!

Freundliche Mitteilungen während der Abwicklung der Bestellung. Die bestellten Artikel kamen hier super sicher verpackt und mit netten kleinen Geschenken an. Ein toller Shop!

Amazing!

Super leuke levering. Ik ben altijd reuzeblij als mijn funk’s snel aankomen! En dat is hier zeker het geval! Het enige dat ik ziu veranderen is het verrassingscadeautje, probeer het misschien wat ik thema te doen :)

Perfect van A tot Z

Ik vond hier een Funko die op andere sites voor het driedubbele ging, en kon mijn ogen dan ook niet geloven toen deze ook daadwerkelijk drie dagen later geleverd werd. Fantastische webshop, snelle levering en de prijs is fantastisch !

Aanrader

Enkele moeilijk te vinden funko pop op de kop kunnen tikken. Dit voor een uitstekende prijs. Enkele dagen later hadden we ze al in huis. Zeer zorgvuldig verpakt en een kleine verrassing in de doos. We kopen in de toekomst zeker nog eens.

Snelle afhandeling

Ik was op zoek naar iets wat zeldzaam aan het worden was en heb het bij Tiny Titan gevonden tegen een redelijke prijs. De afhandeling van de koop en de bezorging verliep vlekkeloos. Het product was goed verpakt in een bubbelfolie zak en heeft mij heelhuids bereikt.

Super duidelijke communicatie, service en snelle en goede levering. Helemaal top!

Mr.owl in mijn mystery box gekregen erg blij mee!

Goed en snel

Top service en top verzending

Ok

Ik was opzich tevreden met mijn funkos die ik had besteld, alleen wel jammer als je over 35 euro besteed voor een extra mystery funko en deze er gewoon niet bij zit. Vervolgens een mailtje hierover stuur, en niks terug hoor. Dus ja, als je bepaalde funkos zoekt, goede site, alleen niet te veel voorstellen van de “speciale aanbiedingen”

Uitstekende webshop

Fijne webshop wanneer je na de bestelling op de hoogte gehouden wordt via de mail over de status. Pakketjes worden goed en stevig verpakt waar andere webshops van kunnen leren. Boven een bepaald bedrag altijd een leuk extraatje. Ook de service van de eigenaar/eigenaren is erg goed. Mijn partner en ik hadden afzonderlijk van elkaar een bestelling gedaan. Ik had 1 preorder en 1 funko die op voorraad was besteld. Berichtje gedaan of mijn bestelling die op voorraad was mee kon met de bestelling van mijn partner. Dat was geen probleem en geregeld. Al met al bestel ik hier vaker en heb ik alleen maar goede ervaringen.

Top winkel

Bestellingen gaan over het algemeen altijd goed en worden netjes en verzorgd verstuurd. In een enkel geval gaat er een keer iets mis, maar dan is het via de klantenservice ook zeer snel naar volle tevredenheid opgelost. Ook altijd leuk een presentje te krijgen boven een bepaald bestelbedrag.

schitterend

vlotte verzending heel veilig en verzorgd verpakt

Vlotte en snelle levering

Zeer snelle reactie op vraagstelling via mail. Daarna snel en op afgesproken dag geleverd. Top service!

Zo snelle levering had ik niet verwacht gezien de situatie waarin we ons nu bevinden , aanbeveling waard om te vernoemen .

Super snel betrouwbaar en goed ingepakt. Allebij de funko waren in perfecte staat :)

Excellent!

Commande expédiée rapidement, super bien protégée, je valide à 200%!

5 sterren in 1 zin

Goeie site en deze mensen die pakken heel goed in.

11 pluvierstraat

Lissewege 8380