super

toppie

Heel behulpzaam. Snel geleverd. Goed verpakt.

top

snel geleverd

♥️ TINY TITAN ♥️

Les POP sont très bien emballées, site très sérieux ! Je recommande Tony TITAN. Les POP sont livrées en France sans problème. Merci à vous

Zeer goede service , snelle levering , goede verpakking

Excellent et super fiable!

Rien à dire, juste super travail et recommandable

Nog steeds 1 van de betere webwinkels.

perfect

Product omschreven zoals het is, vlotte levering en heel goed verpakt

Bestelling was snel en in perfecte staat.

Bestelling binnen 3 dagen al binnen in huis en de funko’s waren in perfecte staat aangekomen met de juister stickers erop en zelfs met een snoepje erbij! Zeker een aanrader!

Vlugge verzending , goed verpakt , uitstekende service

de verpakking :D :D

Super aanbod, vaak poppen die je nergens anders of niet meer vindt. Enige tip: ik kreeg plots een mail dat mijn grail op komst was en er ging toch wat werk in uitzoeken wat dat dan precies was, zeker omdat het 5m. geleden was. Dus mss een soort aparte sectie met de poppen en zo die nog onderweg zijn, als dat makkelijk kan opgelost worden

Hele goede service. En mooie spullen.

Super tevreden

De rick en morty box was een cadeau voor mijn neef, Hij is zot van rick en morty. Super inhoud ook. De box was heel degelijk ingepakt, de box zat in een grotere doos met luchtzakken en de box was nog eens omwikkeld met bubblewrap!

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling

Besteld vlak voor het weekend,maandag ontvangen

Ik had argwaan, bleek totaal ongegrond. Tiny Titan is geweldig!

Bij het zoeken naar Funko kerstcadeautjes kwam Tiny Titan naar boven in de zoekresultaten. Ik had best wat argwaan. I kende de website niet, er is geen fysieke winkel aan gekoppeld en het aanbod bleek veel uitgebreider dan andere webshops die ik al bekeken had. Zou dit een scam zijn? Na het lezen van heel wat geweldige reviews heb ik het toch geprobeerd. Tiny Titan staat voor uitmuntende service, je blijft elke stap van de levering op de hoogte, supersnelle levering en een kleine verrassing in de doos. Vanaf nu is Tiny Titan de eerste plek waar ik kijk naar Funko pops. Merci TT!

Great webshop!

Prices are good. Shipping was fast. They came well packed and in excellent condition! Will buy again.

Alles perfect verlopen.

Zeer vriendelijk aan de telefoon. Bestelling snel geleverd.

TOP

TOP

Fantastisch!

Tiny Titan weet wat je verwacht als klant als het om verzending gaat. Alles zit in verpakt in dubbele dozen. Dit is gewoon TOP. Tiny Titan is mijn webshop om Funko's te kopen.

Ik vond hier nog halloween minnie, op vele plaatsen uitverkocht! Perfecte communicatie via email waar je bestelling zich bevind en snelle levering. Ook super goed verpakt Heel tevreden

Eerste bestelling gedaan. Top! Ik werd op de hoogte gehouden van alle stappen. Diezelfde avond was de bestelling reeds vertrokken. Door de drukte van de pakjes bij de Post moest ik evenwel een dag langer wachten. Mijn bestelling was volledig in orde en met zorg verpakt.

Ruime keuze Snelle levering Mooie acties Wat meer kun je vragen

Pas trop mal

Les articles sont tout à fait conformes à la description. Livraison assez rapide. Petit bémol, la communication, une fois par rapport aux articles précommandés, et une autre fois sur une double commande... Obligé de les contacter par moi-même, sinon aucune infos.

Figurine pop

Colis bien protégé dommage qu'il n'y ai pas l'étiquette exclusive correspondant à la photo du site mais une autre cela vous fait perdre 1 etoile mais satisfait du produit

Goed verpakt en snelle levering

11 pluvierstraat

Lissewege 8380