Netjes update status ontvangen, en zeer goed verpakt

Prima en snel

Snelle en prima service, alleen waarom zijn de prijzen niet inclusief btw?

Nooit Funko ontvangen

Ik had al eens eerder een Funko besteld, alles was inorde, snel gekregen etc. 6 maanden geleden had ik mijn tweede bestelling gedaan. Eens een mail gestuurd na 3 maanden, ze zeiden dat het in november ging toekomen. Nu, november, mail gestuurd omdat mijn status nog niet veranderd was. Nooit een antwoord gekregen. 30 euro in de vuilbak. Dissapointing

alles top

Alles was in orde

I never received my item

I dont want to blame Tiny Titan but i believe something went wrong with my order and i never received it despite DHL saying its delivered i spent a lot of money and im very sad, my delivery code was CD119310364BE

• Would you recommend us? No

Word ik hier opgelicht?!

Bestelling gedaan, artikel was op voorraad. Geen mail dat het onderweg is. 2 x klantenservice gemaild - geen antwoord. Enkel automatische mail : De status is nu: 'In behandeling' en De status is nu: 'Wachten op leverancier' Geen idee dus of ik mijn bestelling ga krijgen, maar daar heb je gelukkig PayPal voor, kan mijn geld terug claimen.

Alles naar wens

Nette service goed verpakt

Heel tevreden

Alles vlot verlopen. Bestelling vlug ontvangen en heel goed verpakt.

bestelling nooit ontvangen

afgelopen mei een funko besteld na 1 maand nog steeds niks gehoord een berichtje gestuurd toen zeiden ze dat die funko vertraging opliep ondertussen na 6 maanden antwoorden ze niet meer en heb ik nog steeds niks ontvangen 20 euro kwijt slechte zaak als je het mij vraagt.

Snelle levering. Jammer dat je niet kan aangeven dat je het bij een dhl afhaalpunt kan ophalen, dat zou nl nog beter zijn

Uitstekend !!

Goed verpakt en snelle levering

Bestelling gedaan. Ging goed en makkelijk. Bezorging was snel. En product was zeer goed verpakt. Super gewoon.

Snelle verzending en goed verpakt

Très satisfaisante

Envoi et livraison rapide. Colis bien protégé.

Eerleke service

All good

Tout est bon

Super vriendelijk

Personeel heel vriendelijk als je online vragen wil stellen. Heel goed ingepakt en snel ontvangen! Top!

Top !

Altijd reactie op chat via Messenger en perfecte verpakking!

Alles was goed, geen schade

Snelle levering en goede communicatie.

De communicatie met de support is goed. De levering was snel, maar daar zat ook wat nadelen aan; ondanks de GrailGuard zaten er helaas beschadigingen aan de funko dozen.

Pure perfectie,

Pure perfectie, Zeer gemakkelijk ging mijn bestelling. Aanklikken, afrekenen en wachten maar... en daar was m'n bestelling na een paar dagen. Keurig verpakt in bubbel rap met nog een extra papiertje aan ze zijkant en bovenkant. Keurig product in mint conditie zo hop de plank op en mijn cartoon network serie was hier mee eindelijk compleet. Tiny Titan is Absoluut een aanrader voor iedereen.

Snelle levering, goed verpakt

Goed geprijsd, snelle levering en goed stevig verpakt.

Gaat allemaal heel snel :D

Top bestelling was snel binnen

Prima winkel

Tiny Tim is betrouwbaar en de producten zijn goed. Prima!

Parfait !

J'ai pu trouver un Funko Pop qui était en pre-order partout ailleurs, livré dans un emballage de qualité donc sans dommage en 3 jours. Je suis très satisfait et je recommande vivement

11 pluvierstraat

Lissewege 8380