Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

erg goed

hallo mijn ervaring met tiny titan was erg goed ook de condititie van de funko pop dus heel erg blij mee

Snel en goede staat geleverd

Als ik vragen hard werd snel geantwoord en het werd ook snel verstuurd

Great service

Everything was perfect and all my South Park Pops arrived super quick! I will order again from you in the future :)!

Geen problemen ervaren oftewel prima bezorging

Parfait

Envoi très bien protégé ravie.

Goed maar duurde lang

Heb ik oktober besteld en na een 8 maanden eindelijk binnen

Unieke popjes

goede service

de bestelling kwam snel en netjes aan de prijzen zijn ook leuk voor de funko poppen

Leveringsproblemen, okee. Maar bijna 4 maanden?

Ik had mijn order besteld laat Februari 2022 en heb gisteren, 20/06/2022, mijn order ontvangen. Ik ben elke twee tot vier weken in contact geweest met Tiny Titan en er werdt constant beloften gemaakt: Half maart, Begin april, Half april, Half mei, en toen ik daarna niks meer heb gehoord stuurde ik vorige week een mail waarin ik mijn geld terug wilde claimen. Toen was het product ineens aangekomen! Wonderlijk, deze wereld, dat wanneer het om geld gaat het ineens WEL kan. Het product daarintegen was wel in goede staat aangekomen, maar laat ik eerlijk wezen: Had ik het zelf geimporteerd uit de VS dan had ik het een stuk sneller ontvangen.

Goede communicatie en op tijd met levering.

Op de site aangegeven levertijd klopt. Werd hierbij fijn gecommuniceerd via de mail. Top!

top

zonder woorden top

Perfecte verpakking, mijn Funko pops gloednieuw

correcte site

goed verpakt, antwoorden goed op mijn vragen

Funko pops waren zeer goed verpakt en snelle levering

Snelle levering, goede communicatie, perfect!

Hele goede webwinkel. Houden zich aan de afspraken. Product werd snel en keurig geleverd. Absoluut een aanrader.

Zeer goede ervaring

Een heel leuk aanbod aan funko pops en met zeer veel zorg ingepakt en bezorgd aan huis. Duidelijk door echte liefhebbers uitgebaat.

Snel netjes goed koop

Très belle figurine pop

Juste dommage que ce fût si long pour l'avoir, sinon j'aurais mis 5*

Keurig

Simpel snel

Gewoon bestellen, levering goed. Veroakking een van de weinige die weet hoe het moet!!!

Uitgebreide collectie en snel geleverd

Tiny Titan heeft een uitgebreide collectie. De pops worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Een aanrader!

Perfecte transactie.!

Hele goede opvolging en online communicatie. Snelle en verzorgde levering. Zo is online kopen fun! Een ideale webwinkel, doe zo voort!!

Toppers

Keurig netjes binnen 5 dagen geleverd in NL. Product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege