Parfait

Il y a un bon suivi des différentes étapes de la commande, mon article est vite arrivé et je suis très contente d’avoir pu trouver cette pop dur à trouver ailleurs.

Geweldige klantenservice

Tot op heden pas enkele bestellingen gedaan bij Tiny Titan en elke keer is alles netjes binnen gekomen. Goed verpakt! Vragen en/of problemen worden zeer snel beantwoord en opgelost. Alleen de service is al een reden om hier vaker te gaan bestellen.

uitstekend

even een kleine miscommunicatie, werdt echter snel en doeltreffend opgelost. zeker een aanrader

Snelle levering, goede communicatie via mail, alles was goed verpakt. Correcte prijzen

Het pakket was erg goed verpakt. Het arriveerde snel en er zat een super leuk presentje bij! Heel erg bedankt voor de service.

Perfecte ervaring

Goed verpakt, en leuk klein aardigheidje er bij!

Besteld, daarna werd ik via de mail op de hoogte gehouden. Bij elke stap wat ze doen, krijg je netjes een mailtje. En ook snel bezorgd vanuit België, super blij!

Packaging was perfect!!!

I have never seen such a good packing, I didn’t even need the extra protector for shipping. Delivery was very quick to Germany and I was very happy with everything. Thank you! Will definitely order again.

super tevreden

snelle levering goede prijs

Overzichtelijk,snelle levering naar Nederland.

Overzichtelijke site, en snelle levering naar Nederland. Waar alles uitverkocht was hadden jullie het product gewoon wel en goedkoper. Kom hier zeker terug. En een kerstzuurstok in de doos. Heel leuk.

goed, enkel de levering laat op zicht wachten

2 x bpost willen leveren s'avonds telkens aanpassing in levering. kids zijn nog aant wachten op de levering

Omdat ik mijn bestelling tijdens een vakantie heb geplaatst, had ik gevraagd om de levering te verlaten naar een week na de bestelling. Dit was geen probleem. De levering gebeurde op de afgesproken dag, en de produkten waren uitstekend ingepakt zodat er geen box damage was. Neem daar nog eens het uitgebreide aanbod bij en ik zou niet weten waarom ik nog ergens anders zou bestellen.

Super goede service

Super goede service Heb funko pop besteld waarvan 1 helaas niet op voorraad bleek te zijn. Kreeg meteen een telefoontje dat hij er helaas toch niet was en of ik dan een andere wilde of geld terug. Erg blij met hoe het verliep goede service. Ook een snelle bezorging Volgende keer weer een bestelling Zeker een aanrader

Goed verpakt

Tijdig geleverd en alles zat goed verpakt.

Super tof!

Goeie webshop! Verzending naar NL duurde even, maar is logisch met de drukte rond de Feestdagen. Bedankt voor de gratis sleutelhanger erbij! :)

Vlotte, snelle en korrekte levering!

Vanaf aankoop regelmatige bevestigingen en updates tem levering, in goede verpakking!

Uitstekende service

Zeer snelle levering, emails met iedere update over je bestelling. Absolute aanrader.

Vlotte levering

Mooie keuze en vlotte levering.

Rapide et efficace

J’avoue que je ne connaissais pas le site et que son look ne m’a pas mis en confiance à 100% mais j’ai tenté le coup. Résultat, parfait ! Une expédition et une livraison très rapide et un colis emballé ! Merci ;)

Goede service en snelle levering!

Na de bestelling goed op de hoogte gehouden van leverdatum en deze was erg snel! Top!

prima!

Goed advies, snelle levering.

Parfait

Envoi rapide et colis très bien protégé. De plus il y avait une surprise dans le colis ce qui fait vraiment plaisir.

Vriendelijke top service

Vriendelijke klantenservice en top ingepakt met zelfs nog een kleine attentie erbij! Eén van mijn favoriete online winkels om funko's te shoppen ! :)

Verzonden zoals er stond

Preorder van dec/Jan meteen 1 Dec q verzonden, snelle levering en goed verpakt

Prettig

In november heb ik een pakket besteld bij Tiny Titan, het was een prettige service die mij constant op de hoogte hield en snel leverde.

pluvierstraat 11

8380 Lissewege