Snelle levering, perfect afgehandeld

Fantastisch!

Bestel al jaren online producten, maar deze site is qua snelheid, correctheid en prijs de beste! Bedankt daarvoor! Doe zo verder!

Fasyt delivery

Smooth transaction, fast delivery to another EU country

De crème die ik zocht was hier veel voordeliger dan bij andere aanbieders en ongelooflijk snel geleverd. Vrijdagavond laat besteld en zaterdagmorgen al in huis. Correcte communicatie via de mail, kortom een top ervaring!

Goede prijs en snelle levering

Alles zo gelopen zoals je hoopt dat de koop gaat.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle verzorgde service

Mijn bestelling liep flekkenloos, en werd up to date gehouden, aangezien het om een flesje ging werd deze met zorg verpakt en verzonden.

Snelle bezorging.

Netjes verpakt en snelle bezorging.

Geen levering plaats gevonden

Geen levering plaats gevonden. Zending beschadigd en terug naar afzender.

Vlot en kwaliteit

Goij-sap vlot en goed verpakt bezorgd.

Goede service Zeker weer bestellen voor volgende keer

Goede kwaliteit etherische olie. Goed verpakt en snel geleverd.

Excelent eshop for suplements

reliability, quality goods, speed of delivery, maximum satisfaction with every purchase

Betrouwbaar

Een site die ik warm aanbeveel. Zoek niet verder, want hun prijzen zijn ok, net zoals de snelle service.

Goede producten, fijne communicatie & snelle levering.

Helemaal goed!

Snel geleverd!

super snel geleverd en bij probleem opgelost

Bij de super snelle levering ( de volgende dag) bleek iets kapot te zijn gegaan bij vervoeren. Super netjes en snel kosteloos opgelost. Dank jullie wel, ik ga vaker bij jullie bestellen.

zonder zorgen

zonder zorgen ontvangen

Fijne website

Biolovers heeft een goed assortiment producten tegen scherpe prijzen. Ik kon er vinden wat ik zocht. Mijn bestelling werd vlot geleverd.

De smaak van zuurdesembrood is verrukkelijk.

Verrukkelijk is de smaak van zuurdesembrood, niet zo zuur als je denkt. Hou er alleen rekening mee dat je het zakje waar je 4 broden mee kunt bakken voor de vervaldatum verbruikt is.

Prima winkel

Goed verpakt zonder overbodige bubbel plastic en snel Prima prijs

grootverpakkingen voor een echte theedrinker

Mooie aanbiedingen en snel bezorgd.

Top kwaliteit

Goede service, snelle levering en top kwaliteit

Helemaal top !

Het bestellen ging eenvoudig en snel, en ik had de bestelling de volgende dag al in huis.

Corsicaweg 10 etage 4 unit 13

1044AB Amsterdam

Over Biolovers.nl

Biolovers.nl is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en vitaminen. Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar, veelal natuurlijk, biologisch en/of vegan. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs, snelle levering en goede service, dat is waar wij voor staan.