Pluspunten
Erg leuk aanbod voor een goede prijs. Verkoper adviseert op een prettige manier.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle, goede en nette service en afhandeling van de bestelling.
VerbeterpuntenTransport kan stukken beter, maar dit is een ' bekend' probleem. Jammer genoeg is zowel klant als ondernemer afhankelijk van de transporteur en deze maakt hier handig misbruik van. Daar is de service ver te zoeken.
Pluspunten
mooie collectie duidelijk informatie bestelling wordt correct afgeleverd
VerbeterpuntenNa mijn bestelling via ligbedden.nl was mij onduidelijk wanneer de bestelling afgeleverd zou worden. Dit kan beter. Aangezien ik voor mijn bestelling al mailverkeer had, is deze onduidelijkheid na een mailtje hierover direct opgelost. Overigens bleek de mail via de klantenservice van de website niet te zijn aankomen, toen ik daar in de mail ook navraag naar deed.
Pluspunten
snelheid van afhandelen en versturen, Overtoom is er niks bij!!! Ook de afhandeling van vragen was supersnel!
VerbeterpuntenMoeilijk te vinden op internet, kwam pas via marktplaats achter het bestaan van de firma. Jullie hebben prachtig spul, maak er meer reclame voor!
Pluspunten
snelle reactie op vragen, snel geleverd.
Verbeterpunteneenmaal betaald geen reactie meer of bevestiging waardoor ik mij afvroeg of ik een kat in de zak had. Levering was echter bijzonder snel dus snel gerustgesteld. Maar een bevestiging van levering zou een verbeterpunt zijn.
Wij zijn juist aangesloten bij KiyOh om de klant zekerheid te geven over betaling en levering. Alleen bij extreme afwijkingen zullen wij proactief informeren, bij deze klant is er elke dag contact geweest over de voortgang behalve omtrent ontvangst betaling. Op de dag van betaling zijn er 2 pakketten afgegeven voor transport. Een dag later zijn de ligbedden geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Snel, mooie spullen en goede communicatie
VerbeterpuntenKeuze bij het verzenden om het aangetekend of niet aangetekend te doen. Website meer zoekwoorden, merken, doelgroep (ik zocht naar een kind buiten stol, maar kwam er pas toen op de ontwerper/ type zocht)
Pluspunten
Zeer behulpzaam en zeer vriendelijk en correct
Pluspunten
Je kunt de produkten uitproberen. No nonsense, overzichtelijke presentatie van de produkten.
VerbeterpuntenPas na enige tijd zoeken komt jullie website naar voren, misschien kan de site beheerder dit verbeteren.
Pluspunten
Er alles aan gedaan om onze ligbedden zo snel mogelijk te leveren. Daarvoor hulde.
Pluspunten
Heel vriendelijke en goede informatie. Hoewel het product niet op voorraad was toch heel snel in huis. Super!
Bij de keuze van 'hoe gevonden'kan ik op deze site de eerset twee keuzes niet lezen. Beide zinnen worden niet volledig getoond. Via Google heb ik STR collectie gevonden.
Pluspunten
Positieve ervaring. Goede communicatie en snelle levering. Mooie produkten.
Pluspunten
snel geleverd. snel antwoord gekregen op een gestelde vraag.
Pluspunten
snel en makkelijk mailcontact, snelle levering, persoonlijke service
VerbeterpuntenMisschien vindbaarheid van de site, kwam jullie nu per toeval tegen.
Nederveenweg 5 C
5161 PA Sprang-capelle
STRcollectie: specialist in kunststof meubilair en ligbedden