Pluspunten
Prima. Contact prettig en altijd reactie via mail of telefoon.
Pluspunten
Beschrijf de positieve punten van dit bedrijf .alles liep zeer vlot en werd geleverd op de afgesproken datum
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goed bereikbaar per email, aardige verkoper.
VerbeterpuntenDe zijkanten van het steigerhouten tafelblad moeten wel geschuurd worden, dat had ik liever van tevoren gehoord.
Pluspunten
Correcte afspraken, snelle service !
Pluspunten
Goed mail-contact en snelle levering.
VerbeterpuntenGraag een bijpassende schroevendraaier om poten vast te zetten. Enkel de 12 schroeven in een zakje aangetroffen. Er is nl. een apart model schroevendraaier voor nodig om de poten aan het blad te kunnen bevestigen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Denkt goed mee en komt prima afspraken na.
Pluspunten
Vriendelijk ontvangen, flexibel, hulpvaardig, eerlijke prijzen
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijker de locatie aangeven aan de weg (rijdt er in het donker makkelijk voorbij)
Pluspunten
Uitgebreide keuze ,klantgericht en snelle en correcte levering
Showroom kan beter. Hulpvaardigheid vergoedt veel.
Pluspunten
Prettig geholpen in de showroom. Erg fijn dat ik een stoel mocht lenen om thuis in de tuin te kunnen bekijken. Dat is een goede service en geeft vertrouwen. Op internet is de collectie&prijzen goed te zien, hierdoor kan je sneller keuzes maken in de showroom en direct overgaan tot aanschaf.
VerbeterpuntenCommunicatie en afpraken nakomen kon beter. Ik wilde overgaan tot de koop van 6 stoelen, maar men wist niet of deze nog in voorraad waren. Het zou fijn zijn als dit meteen nagegaan kon worden. Ook afspraken rondom leveren en terugbellen waren niet helemaal duidelijk. Mag wat proactiever. Op tafel zat olie die er na een regenbui vanaf droop.
Pluspunten
Mooie collectie, goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles snel leverbaar tegen betaalbare prijzen.
Pluspunten
correcte en nette behandeling
Verbeterpuntenpresentatie, de bedrijfsruimte komt niet erg professioneel over.
Onze bedrijfsruimte is doelmatig gekozen en ingericht: direct langs de snelweg en direct afhalen/inladen voor de deur. Wij hebben gekozen om veel voorraad te houden, zodat in 99% van alle aankopen de klant gelijk de producten kan meenemen. De manier van werken, inrichting en locatie zorgt ervoor dat wij altijd scherpe prijzen kunnen garanderen en dat wij tevens voldoende aandacht kunnen schenken aan de klant.
Pluspunten
Correcte en behulpzame bediening.
Pluspunten
Vriendelijk hulpvaardig personeel, goede en rustige uitleg. Prima!!
VerbeterpuntenZo door gaan, wij zullen zorgen voor de mond op mond reclame.
Pluspunten
- Zeer gemoedelijke personen die dit bedrijf runnen. - Ruime keuze aan meubelen. - Vriendelijk personeel. - Is het eventueel niet naar je zin, dan mag je ruilen/ omwisselen. - Nemen ruim de tijd voor je.
Verbeterpunten- tot nu toe geen!
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenProducten kunnen overzichtelijker op de site worden weergegeven.
Nederveenweg 5 C
5161 PA Sprang-capelle
STRcollectie: specialist in kunststof meubilair en ligbedden