Pluspunten
Goed telefonisch en per mail bereikbaar. Er is actief meegekeken naar een zo snel mogelijke levering. De benadering is persoonlijk en laagdrempelig.
Pluspunten
Daadgericht en heerlijke koffie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
via de telefoon stoelen besteld. vriendelijk personeel en de afspraken heel goed nagekomen. blijf dit zo doen wij zijn zeeer tevreden.
Pluspunten
Alles klopte perfect.
VerbeterpuntenAlles klopte perfect.
Pluspunten
voorraad,vakkennis,aardige vent.
Pluspunten
Super klantvriendelijke mensen, goede service!
Pluspunten
aardig, behulpzaam, denken mee
Verbeterpunten.
Deze klant heeft na uitvoerig advies over de uitgebreide mogelijkheden in kunststof ligbedden zelf gekozen voor ons projectligbed Alfa met de meest luxe bekleding. Dit ligbed is kwalitatief zeer hoogwaardig. Het textileen valt in de hoogste prijscategorie doordat het een geweven textileen betreft, te vergelijken met plat luxe wicker. Een kostbare aanschaf die ruimschoots wordt gecompenseerd door de kwaliteit en duurzaamheid. Op dit moment nergens anders aangeboden dan bij STR collectie.
Pluspunten
De stoelen, Lisboa, zijn helemaal geweldig. Verschillende kleurtjes bij elkaar, model met en zonder leuning. Licht in gewicht. Zien er prachtig uit. Zitten heel fijn. Lijken tot nu toe weersbestendig. Er zijn foto`s van gemaakt, maar we hebben ze nog niet op de bedrijfssite gezien... ;)
VerbeterpuntenDe ligging van het bedrijf vond ik niet aantrekkelijk (loods op onopvallend industrieterreintje). Natuurlijk zal dat voor het bedrijf qua prijs heel gunstig zijn en het maakt eigenlijk ook niet uit, maar het oogt iets minder. Ook het overzicht van het assortiment was in deze ruimte niet zo. Zou ik zelf anders mee omgaan.
Wij hebben de meest scherpe prijs van NL wat betreft de Lisboa stoel en bovendien bieden we de mogelijkheid om deze per stuk af te nemen, dit zal niet bekend zijn bij deze klant. De bedrijfslocatie past binnen ons prijsbeleid en goede bereikbaarheid, alleen zorgt de combinatie van voorraad en showroom wel voor een onrustiger beeld/gevoel. Het voordeel is dat 99% van onze klanten gelijk hun producten mee kunnen nemen. Een grotere ruimte is een toekomstige wens om de producten beter te tonen.
Pluspunten
Uitgebreide collectie
Verbeterpunten...
Pluspunten
een heel leuk en goed assortiment. heel klantvriendelijk en aardige mensen.
Pluspunten
Goede collectie en scherpe prijzen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima ervaring met STR, goede uitleg, correcte levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Grote collectie. Snelle levertijd Klantvriendelijk
Pluspunten
Flexibiliteit in levering, geen aanbetaling hoeven doen.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Pluspunten
Communicatie en informatie,via mail, verliep zeer correct. De afgesproken levertijd werd prima nagekomen. Mail, na bezorging van bestelling, stelde wij erg op prijs. Kortom: Over de hele afwikkeling vanaf informatie, bestelling en levering zeer tevreden.
VerbeterpuntenDe positieve punten spreken voor zich.
Pluspunten
Bij dit bedrijf heb ik zes mooie eettafelstoelen gekocht. Ik vond de service goed en klantvriendelijk. De stoelen waren goed verpakt waardoor ik ze onbeschadigd in ontvangs kon nemen en waardoor duidelijk te zien was dat de stoelen volledig nieuw waren.
Pluspunten
Vlotte communicatie mogelijk over vragen, die ik had en snelle levering.
Pluspunten
Heldere en duidelijke communicatie en deskundige uitleg. Wij zijn erg tevreden met het kunststof tuinmeubilair en de prachtige ligbedden. Keurig geholpen.
Pluspunten
Ben erg tevreden over de levering van 8 ligbedden in Zuid Frankrijk.
Pluspunten
Zeer snel wat betreft afspraak maken en levering.
Nederveenweg 5 C
5161 PA Sprang-capelle
STRcollectie: specialist in kunststof meubilair en ligbedden