Pluspunten

Prima kwaliteit, Binnen 2 werkdagen bezorgd

korting te geven op de verzendkosten bij grotere bestellingen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, snel reageren op e-mail en komen met oplossing

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel en gemakkelijk!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had deze bedrijf eeder moeten vinden dan had ik niet zoveel duurder ui gekomen door het nodige bij andere bedrijven te kopen.

Ga zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

duidelijk website en goede en snelle levering, ze leveren via DPD wat op zich prima is. Ik was niet thuis maar het is keurig naar een afleverpunt gebracht en kon het dezelfde dag nog ophalen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed en vriendelijk contact, zeer goede Service! Betrouwbaar, komt beloftes na (ik spreek uit ervaring, keurige afhandeling)

Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede levering, komt zeker nog een bestelling aan

Nog geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle levering van goed verpakte product. Duidelijke website geeft alle producten en leveringsvoorwaarden prima weer. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en heeft klantvriendelijk personeel.

Duidelijke vermelding in de homepage van de datum van de laatste website-versie is m.i. wenselijk.

?

Pluspunten

vlotte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

netjes, zoals ik verwacht had

Pluspunten

mooi pakketje, goed verpakt

Pakketten niet meer laten rondbrengen door de DPD, waardeloze bezorging en een reden om niet meer bij pvc kopen te bestellen, sorry.

Pluspunten

goede service

geen

Pluspunten

snelle levering en duidelijke website alle producten zijn makkelijk te vinden en alles is overzichtelijk

pakjes zouhet handigst zijn dat alles met postnl word opgestuurd omdat die meer afhaalpunten hebben

Pluspunten

Waar de bouwmarkten het nalieten, had PVCkopen wel het juiste product voor mijn probleem.

Jammer dat het pakketje niet gevolgd kan worden (track & tracé), maar ik begrijp ook dat met deze extra service de bezorgkosten duurder zouden zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle reactie

??

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Correcte snelle levering

De kwaliteit van het product is slecht. de bestelde ophangband is te ligt om riolering op te hangen.

Kennelijk is uw bedrijf tussen Kerst en Oud en Nieuw dicht geweest. Dit heb ik niet kunnen lezen ten tijde dat ik de bestelling heb geplaatst. Één snippedag derhalve niets kunnen doen. Aangeven wanneer het bedrijf is gesloten op uw site.

Pluspunten

Snelle reactie! Het afhalen is erg prettig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Diudelijke website en snelle levering

Pluspunten

Goede prijs en snelle aflevering. Goed op de hoogte gesteld stand van zaken levering

Inductorstraat 60

3903 KB Veenendaal

085-0202773

Over PVCkopen

PVCkopen is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVCkopen.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.