Pluspunten
Snelle levering en ze hebben een zeer uitgebreid assortiment
Pluspunten
Klantvriendelijk, Snelle levering, scherpe prijzen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestellen via de site lukte niet. Maar na contact via email is alles geregeld.
VerbeterpuntenBestellen verliep nogal moeilijk zorg dat bestellen via de site makelijk verloopt. Telefonisch slecht te bereiken, zorg ook voor een normaal nummer (naast het 06).
Beste marion Bedankt voor uw beoordeling. In de meeste gevallen reageren wij binnen 2uur. Dit is bij u helaas niet gebeurt. Excuses. Wij gaan hier nog beter op letten. Dank uwel.
Pluspunten
Niet duur, snelle levering, overzichtelijke website
VerbeterpuntenVeel mailtjes over de bestelling die naar mijn idee allemaal hetzelfde zijn. Ook is niet aangeven dat er al betaald is (tenminste, niet heel duidelijk).
Beste heer Bedankt voor uw opmerking. Waarschijnlijk zit er een fout in ons bestelsysteem. Dit gaan wij onderzoeken. Wij zien meestal zelf dit soort fouten niet zo snel. Wij bedanken u dan ook voor uw opmerking. Graag tot ziens
Pluspunten
Opbellen half uur voor bevestiging bezorgtijd
VerbeterpuntenNu werd gebeld voor de bevestiging van de bezorgtijd, prima. Maar wellicht ook mogelijk om al tijdens of vlak na bestelling de verwachte bezorgdatum te communiceren?
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen zeker wat met uw opmerking doen. Wij zullen een verwachte levertijd gaan vermelden aan onze klanten.
Pluspunten
geen opmerkingen
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn hetzelfde als de prijs van het product en is via de brievenbus geleverd. Alleen om dat ik het dringend nodig had en geen andere opties had, heb ik het besteld met de te hoge verzendkosten. Is absoluut een misser.
Beste mevrouw van der Linden, Nogmaals hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij vinden dat u hierin gelijk heeft. Wij willen u vragen om uw bankrekening nummer aan ons te sturen. Wij betalen u 4,80 terug. Ook passen wij dit aan op onze website. Pvckopen.nl R poolen
Pluspunten
Door een bevalling werd de levertijd iets later maar dat kun moeilijk verwijten, prima voor elkaar verder
Pluspunten
Duidelijke communicatie en goede zorg
VerbeterpuntenZo geen verbeterpunten te bedenken
Pluspunten
supersnelle levering: om 22:30 besteld; volgende ochtend al in huis
Verbeterpunteneenduidig de verzendkosten bepalen (nu heb ik een ``naheffing`` gekregen) of duidelijk melden dat de leverings kosten nog kunnen varieren en daarbij een maximum vermelden
Pluspunten
netjes op tijd geleverd en goed ingepakt
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Super assortiment en supersnelle levertijd.
VerbeterpuntenGeen vebetertips
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie over je bestelling.
VerbeterpuntenLevering van buizen langer dan een meter is lastig. Heb ze daarom ook bij een andere webshop (duurder) moeten kopen.
Pluspunten
Na web-bestelling, materiaal binnen 24 uur in huis. Ik had ook iets fout besteld (mijn fout dus), maar dit werd kostenloos omgeruild door PVCkopen. Wat een service!
VerbeterpuntenGeen tips.
Pluspunten
Supersnelle levering. Ik heb de bestelling op maandagavond gedaan (met ideal betaald) en het werd dinsdag rond de middag gebracht. Levertijd kon verteld worden en leverancier dacht mee over bezorging en belde netjes dat het bezorgd was omdat we dat graag wilden.
VerbeterpuntenIk zou niet weten wat jullie nog meer zouden kunnen verbeteren. In mijn geval was het echt helemaal goed.
Pluspunten
ruim assortiment, correcte levering
Verbeterpuntennee
Pluspunten
met name de snelheid van leveren en nakomen afspraak is super
De verpakking van de laatste levering was niet goed. De twee onderdelen waren niet enkel ingepakt en hebben daardoor tegen elkaar aan geschuurd en krassen opgelopen.
Inductorstraat 60
3903 KB Veenendaal
PVCkopen is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVCkopen.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.