Pluspunten
super snelle levertijd
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle levering, artikel is niet verkrijgbaar in de gewone bouwmarkten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Positiever kunnen we het niet maken.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Zeer vlug geleverd
Pluspunten
snel en efficiënt
Pluspunten
vlotte levering van product
Pluspunten
erg snel en goed service.
Pluspunten
via internet besteld hele snelle levering en alles correct binnen gekregen. Kan niets anders zeggen dat ik zeer positief ben over deze service en ik zal hier vaker gebruik van gaan maken.
Verbeterpuntenmocht er `s avonds of in het weekend geleverd gaan worden gaarne een dag van tevoren de klant opbellen cq inlichten.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr is een heel duidelijk verbeter punt en dat is de communicatie. Heb verschillende keren telefonisch contact proberen te leggen helaas was dit niet mogelijk. Ook de terug bel actie heeft niet gewerkt. En via de e-mail werd ook maar de helft beantwoord
Pluspunten
Niet echt heel positief.
VerbeterpuntenSlechte levering, meer dan een week moeten wachten laatst. Al paar keer gehad dat de levering niet compleet was. Personeel is niet klantvriendelijk. Ik koop er voortaan niet meer.
Pluspunten
prima snelheid
Pluspunten
Eenvoudige bestelling en betalings procedures. Snelle en correcte afhandeling en bezorging.
Verbeterpunteniets scherpere prijzen!
Pluspunten
Snelle levering en compleet! Absolute aanrader.
Pluspunten
Goede service. Zelfs een tokrolring erbij gedaan, terwijl ik die niet besteld had!
Inductorstraat 60
3903 KB Veenendaal
PVCkopen is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. U kunt bij ons voordelig online pvc kopen en dan heeft u veel pvc voordeel U kunt dan denken aan: riolering, hemelwaterafvoer, drukleidingen en diverse putten en kolken. Maar ook aan een compleet assortiment voor bijvoorbeeld de afwatering van uw tuin! Bij PVCkopen.nl heeft u een ruime keuze uit meer dan 4000 technische artikelen. Dus bestel jouw pvc voordelig bij pvc kopen.