Snelle en correcte levering.

Mooi aanbod en snelle en goede levering. Zeker een aanrader.

Heel goed snelle verzending

Hele snelle verzending en netjes verpakt

Te dure verzendkosten

Vlot verlopen maar met deze dure verzendkosten had ik het beter op een andere site besteld dan had ik meer voor mijn geld

Goede site en snelle bezorging

Superservice!

Op de juiste tijd geleverd (kan natuurlijk anders zijn vanwege de drukte). Bestel volgende keer weer bij jullie!

Snel levering

Slecht

Na een week ben ik nog aan het wachten ...ik heb de trein specifiek besteld voor een verjaardag en het is al te laat. Helemaal niet tevreden...... :-(((

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, snelle levering

Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en snelle levering

Perfecte dienstverlening

Super snelle levering! Voldoende artikelen op voorraad

Prima service en snel bezorgt.

Aardige mensen bij bezoek aan de showroom en bij thuisbezorgen is de service ook perfect.

Duidelijk overzicht van producten, snel bezorgd

Treinenparadijs 5 sterren, DPD 0 sterren

Treinenparadijs 5 sterren. Gisteren besteld en vandaag al in huis. Producten zoals besteld en netjes verpakt. Heel tevreden. DPD 0 sterren. Had voor thuisbezorging betaald. Zat met het live-scherm van de bezorging op mijn telefoon naast de intercom. Nog 2 stops en ineens veranderd het bezorgadres naar DPD afleverpunt. En ja een e-mail dat het pakket daar afgeleverd is en een briefje in de bus jammer dat je niet thuis was. Ik zat naast de intercom! Ze hebben niet aangebeld en 2 stops voor mijn huis al het afleverpunt aangeklikt.

Heel tevreden !

Mooie website, goede informatie, veel keus. Snelle levering, goed verpakt. Heel tevreden!

Top, precies wat ik wilde hebben

Prima product en levering

Zeer positief

Ondanks corona en kerst drukte toch snelle levering!

Ik vind het alleen jammer dat er zoveel plastic aan zit.Mijn zoon had vroeger ook Thomas de trein, maar toen werd die nog bij een andere producent gemaakt.Nu door Fisher privé.Lijken minder sterk, is misschien niet zo.Maar dat weet ik nu nog niet of dat ook werkelijk zo is.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, gekregen wat ik besteld had.

Zowel qua service als prijs zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Zeer positief

uitstekend proficiat

fantastisch

top

top

Kan alles vinden wat ik wou.

Pakketboot 15 C

3991 CH Houten