Aankoop Thomas & Friends locomotief Ashima

Locomotief Ashima van Trackmaster motorized (Thomas & Friends) online gekocht. Snelle levering in goede en veilige verpakking. Onze kleinzoon is er helemaal blij mee. Dus graag tot een volgende keer.

Slecht

Helaas is het product nooit bij mij aangekomen

service goed

goed verpakt snel verstuurd

niets op aan te merken !

goed bevallen

Ik heb een favoriete winkel gevonden die prachtige treinen en sporen verkoopt van thomas trackmaster, bestelling en verzending was goed en snel. Uitstekende service!!!

Goed en snel geholpen.

Aardig geholpen en snel geleverd. Mijn dochter was blij met de nieuwe brio accesoires. Die waren elders niet te krijgen.

Top geregeld en geleverd

Uitstekend en snel geleverd

Uitstekend en snel geleverd

Zo besteld, zo geleverd.

Snelle en goede service

Via de mail had ik een vraag over hun artikelen en ik kreeg al snel een duidelijk antwoord terug. Na het plaatsen van de bestelling werd ik via de mail goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Veel eerder dan verwacht werd de bestelling bezorgd. Zorgvuldig ingepakt.

Snelle service en scherpe prijs.

Aanvullende vragen werden snel en correct beantwoord per email.

Mooi product, snelle levering. Ook nog een mo oi boekje met treinen erbij.top!

Uitgebreid gamma en snelle service!

Mijn zoontje gaat super blij zijn met zijn Thomas de trein reeks die moeilijk te vinden zijn in België.

Voor de verjaardag van mijn kleinzoon wilde ik op het laatste moment nog een mooi cadeau bestellen. Maar omdat dit last minute was, was ik bang dat het pakket niet op tijd zou komen. Ik was blij verrast want ruim op tijd werd het pakket bezorgd. En dit was niet de eerste keer dat ik bij treinen-paradijs besteld had, ik ben dus zeer tevreden.

duidelijke website en snelle levering. Produkt ziet er goed uit

Duidelijke site

Fijn om een bestelling te plaatsen en dat die netjes wordt afgeleverd!

Was netjes op tijd bevestigd en geleverd.

Was netjes bevestigd en op tijd geleverd

Geen klachten

Op tijd verstuurd, goed verpakt

Brenglocatie dpd stond in bestelformulier niet ingevuld, dus wist je niet zeker of je t goed had ingevuld. niet telefonisch bereikbaar met vraag hierover. Wel allemaal goed aangekomen

Prachtig produkt

Hij was er heel blij mee

Keurig , zoals afgesproken

Top, alles volgens afspraak, zoals het hoort.

Prachtig

Snelle levering en een mooie trein

Goede en snelle service

Zeer tevreden met mijn bestelling, het ruime assortiment, de vriendelijke service en snelle levering.

Snel en netjes geleverd.

Pakketboot 15 C