Zéér vlotte levering!

Toegankelijke heldere website. Levering keurig conform de belofte op de website binnen 24 uur! Telefonisch contact: dame aan de telefoon klonk gestresst, maar zorgde er wel voor dat mijn foutje gecorrigeerd werd en levering toch nog op tijd wegging.

Geweldige service!

Mijn ervaring met treinenparadijs is super. De levering was ontzettend snel en het contact met de medewerkers was prettig. Ze zijn vriendelijk en zeer service gericht. Mijn volgende treinen aankoop zal zeker weer bij treinenparadijs zijn!

Goede service.

Veel keuze en goede prijs. Snelle levering met track and trace.

Snel en betrouwbaar

Het werd snel verstuurd en ik had het snel binnen.

Geweldige winkel met veel leuks.

Ik heb nu een paar keer treintjes gekocht, super service en snel in huis. Erg tevreden klant, en zal zeker vaker iets aanschaffen.

Snelle levering, mooi verpakt

Brio is degelijk speelgoed, mooi assortiment met stuks die elders al vaak uitverkocht zijn. Fijne attentie was het treinkaartje van Thomas trein dat erbij stak als verzamelobject, zoontje was er blij met zijn treinkaartje.

Makkelijk, ruim assortiment en snelle levering.

Kortom, geen enkel probleem met het bestellen van de produkten die ik graag wilde bestellen.

perfeckt

op tijd en perfeckt in orde snelle service

Zeer snel geleverd en geen deukje in de doos.

Ik had iets besteld dat niet meer leverbaar bleek en kreeg meteen een mailtje waarbij men voorstelde om iets vergelijkbaars ervoor in de plaats te leveren. Dat werd snel en goed afgehandeld en zo heb ik snel gekregen wat ik nodig had.

Één aanrader!

Heel kwalitatief, uren speelplezier!

Doen wat ze beloven

Meerdere keren bij hun treinen besteld en altijd netjes geleverd tegen een scherpe prijs

Goede snelle service en levering

Nauwkeurig en duidelijk geïnformeerd over de order status. Vriendelijke service

Super !

Alles perfect, mijn neefje was superblij!

goede service

nadat een onderdeel miste hebben ze het prima opgelost en het missende onderdeel met een exstra goody opgestuurd. TOP!!!

Top, 's middags besteld en de volgende dag al in huis. 👌🏻

Excellent choice, price and super quick delivery

I found want I wanted easily, the prices were excellent and it was delivered so quick! I will definitely order from them again.

Heel tevreden!!

Enkel zeer positieve ervaringen. Prima levering en opvolging

geleverd wat werd besteld, volgens de verwachtingen

Duidelijke omschrijving van de keuzes, snelle levering, correcte prijs.

Topservice

Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan en de bestelling gelijk de volgende dag ontvangen. Kwaliteit goed en prijzen stukken goedkoper

Prima product en levering

Trein van Thomas de stoomlocomotief gekocht. Zoon was er erg blij mee.

Snelle levering, gratis bezorging in deze Corona tijd, super!

Snelle levering, gratis bezorging in deze Corona tijd, super!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering van de bestelde trein. De verpakking was degelijk en netjes! Helemaal top!

Fijne ervaring

Product als omschreven, kind blij! Goed verpakt, snel verzonden.

Perfecte levering

Zo snel in huis👍