Leuke ervaring

Bestelling conform afspraak en snel.

Altijd snelle levering Duidelijke site Aardig als je een vraag heb Groot assortiment

Snel, veel keus

Snelle levering, veel keus voor de treinen dan!

Snelle levering (tijdens corona lockdown) Juiste product Correct verpakt (zonder teveel afval )

Fijne en snelle levering

Veel leuke spulletjes. Mijn zoontje van 2 is niet meer weg te slaan van Thomas de treintjes. Leuk assortiment! Zal zeker nog eens gaan rond neuzen op de site.

Voor treinfanaten groot en klein superfijn

Snelle levering, mijn zoon is een treinfanaat dus Thomas en brio hebben wij allemaal via jullie winkel! Top , doe zo voort En hoe meer nieuwe spullen, hoe liever Nele

Snelle en correcte levering

Besteld om 13u, daags nadien reeds geleverd. Stevig en goed verpakt. Alle items aanwezig. De kids waren super gelukkig :-)

alles perfect

snelle verzending, perfecte levering

snelle service

netjes verpakt en verzonden. Top

Super service Snelle levering

Snelle service, en goed verpakt. Mijn kleinzoon is ontzettend blij.

Zeer goeie service snelle levering

Snelle levering! Top service

Is voor mijn zoontje zijn verjaardag dus hij zal er wel heel veel mee spelen en hij zou ook zeker blij mee zijn

goede service en snelle levering

Onverwachts had ik nog een kado nodig.. iets voor 15.00 uur besteld en ja hoor de volgende ochtend werd het al netjes bezorgd. Top! de artikelen die ik heb gekocht waren ook nog eens scherp geprijsd. Ik had al vaker bij Treinen-paradijs is gekocht en elke keer een succes.

duidelijk overzicht op de site en wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is.

Assortiment en service zijn goed

Onverhoopt bleek een artikel toch niet op voorraad, deze werd veel eerder dan verwacht alsnog opgestuurd. Van mij had alles in 1 zending gemogen, maar ik ben netjes op de hoogte gebracht en de artikelen zijn goed verpakt verzonden. ik heb nu meermaals bij Treinen-paradijs besteld en ik kan ze u ook aanraden.

Snelle levering, netjes verpakt. Super.

Snel geleverd en precies zoals omschrijving & foto's

Duidelijke website, snelle levering

eerste keer bestelling gedaan; alles exact ontvangen in een levering!

Voor de eerste keer besteld bij Treinen-paradijs en de hele bestelling in een keer ontvangen. Super! Zeer tevreden en zal volgende bestelling weer daar plaatsen.

super

's Middags besteld volgende dag al in huis. Absoluut een aanrader!

Goede en snelle levering.

De treinen waren snel in huis. Een cadeautje voor m'n neefje. Hij was er "super blij" mee.

Snelle service ...uitstekend.

helemaal top

snelle zending

Prima levering, goede kwaliteit

Goed op de hoogte gehouden van bestelling, snel geleverd. Prima kwaliteit!

Pakketboot 15 C

3991 CH Houten