Snel en goed

Snel en goed

Vlotte levering en product zoals beschreven.

Kan niet beter

Super dienstverlening

Wat een fijn bedrijf! Goed aanbod en prachtige trein gekocht voor mijn zoon. Toen het pakket kwijt raakte bij de post (verkeerd bezorgd) heeft treinen paradijs onwijs goed geholpen om te kijken waar het pakket lag. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Bereikbaarheid is ook heel fijn en snelle levering. Zou er in de toekomst zeker weer bestellen.

geweldig

vlotte verzending gelukkig was ik een stukje lopen en kwam de bezorger tegen met mijn pakket in de verkeerde straat e huis zo dat het toch nog goed kwam het is moeilijk voor de bezorger je heb stephensonstraat en stefhensonhof hoe verzind je het.maar in iedergeval alsnog bedankt.

Blij jongetje

Prima service, snel en correct

Helemaal tevreden

Handige website, eenvoudig bestellen, goed aanbod met eerlijke prijzen, keurig verpakt en op tijd binnen. Kortom, aanrader.

goede ervaringen

snel en korekt

Leuk als cadeau

Ik had een leuke trein set gekocht als cadeautje, hij was er heel erg blij mee en heeft er heel de dag mee gespeeld. Zeker een aanrader!

Uitstekende service

Alles heel snel en vlot afgehandeld! Erg blij met de treinset van Thomas

Beleefd meedenkend go3de service

Steeds correct geleverd en mooi materiaal

Mijn zoontje blijft gek op treinen, gelukkig vind ik hier wat ik zoek. Vooral Thomas de trein en Marklin blijven hem interesseren. Ruime keuze, zeer vriendelijk en altijd zeer snel geleverd , soms met een extraatje Hij is al gek alleen al van de catalogus Doe zeker zo verder

Gewoon goed !!!

Gewoon goed!!!

Op tijd en groot assortiment

Goed en snelle levering.

Snel geleverd en netjes verpakt

Tevreden

Alles was snel geleverd voor de verjaardag van onze zoon

Fijn het puntensysteem!

Keurige en snelle service

Product was snel verzonden maar DPD leverde dag later dan ze zelf opgaven. Na mailtje naar treinen paradijs werd ik netjes terug gebeld en werd er gemeld dat het die middag geleverd zou worden.

Mooie treintjes, snelle levering

Mijn zoontjes zijn heel blij met hun nieuwe treintjes van Thomas! Ze zien er heel mooi en degelijk uit en leuk dat ze op de brio treinsporen passen.

Goed geregeld

Prima keuze geweest, aan te bevelen

Goed geregeld

Levering volgens afspraak en vlot. Dik voor elkaar allemaal en een blije jongeman hier. Dank.

Correcte webshop

Mijn eerdere review was negatief maar dit had blijkbaar niks te maken met Treinen-paradijs maar met DPD die ons niet op de hoogte gebracht heeft dat het pakket kon opgehaald worden bij een parcelpunt. De levering was nochtans zeer snel, de volgende dag lag het pakje blijkbaar al klaar. Desondanks kregen we enkele dagen later een mail dat de levering van ons pakket vertraging opliep. 10 op 10 voor Treinen-paradijs, 4 op 10 voor DPD!

helemaal goed

geen opmerkingen, gewoon goed

Nog niet ontvangen

Dit werd de week voor Pasen besteld om te geven als paascadeautje, maar werd echter nog niet ontvangen. Over het product zelf kunnen we dus nog geen feedback voorzien. Dat we het nog niet werd ontvangen, kan de leverancier natuurlijk niet aan doen, enkel spijtig dat het niet werd ontvangen binnen de termijn zoals bij de bestelling vermeld.

Goed heel goed

Precies wat ik zocht, jammer dat ze niet meer hadden, had wel graag meer besteld

Goede producten Goede service

Pakketboot 15 C