precies wat ik wilde hebben en op tijd bezorgd.

precies wat ik wilde hebben en op tijd bezorgd.

Snelle levering en een mooi artikel

Snelle en goede service

Snel en hulpvaardig

Hele snelle levering!

Fijne website om het op te zoeken. Levering was snel en goed.

Gewoon top

Scherpe prijs en super snelle levering erg tevreden

Leuke spullen,snel in huis

Snel in huis

Duidelijk snel en makkelijk

Snel de gewenste locomotief gevonden en betaald. Volgende dag in huis. Keurig verpakt. Mooie en duidelijke site. Overzichtelijk en snel.

Snelle en goede levering

Netjes en correct afgewerkt

Zoals Het Hoort :-)

Prima Ervaring! - Snelle Leverlng & Alles Werkt Naar Behoren - Kortom : Zoals Het Hoort :-)

Goed geregeld, snel geleverd

Goed geregeld, snel geleverd

Heel tevreden met het artikel.

Artikel super maar ik vond de verpakking wat de groot.

Snelle levering en zeer concurrende prijs

Enige dat net wat beter had gekund was productomschrijving op de website, achteraf waren toch wat dingen onduidelijk. Maar aangezien ze contactinfo hebben op de site en aangeven inhoudelijk mee te denken ga ikxe daarover nog bellen.

Prima service en levering

Prima service en levering, alleen jammer dat DPD vanwege drukte en hoogstwaarschijnlijk personeelstekort wat later heeft afgeleverd.

snel en TOP

prijs , kwaliteit , levering gewoon TOP wat een verschil tegenover andere verkopers

Super snel verzonden, goed verpakt.

Super snel verzonden, goed verpakt.

Heel snelle service!

Als een van de weinigen hadden ze nog dit treintje! Mijn zoontje was er onwijs blij mee. De trein werd ook heel snel geleverd. Bedankt!

Alles goed gegaan zoals verwacht.

Heel goede service en attent personeel

Goede service en opvolging. Treintje werkte niet maar zonder morren of discussie onmiddellijk vervangen. Heb er een heel goed gevoel bij. Zeker een aanrader voor toekomstige bestellingen.

Bestelling netjes ingepakt, snelle levering. En een blij 4 jarig jongetje!

Zeer goede service

Door de goede service mijn pakketje snel gekregen. Ik raad deze verkoper aan.

Kloppende levering van bestelling

Netjes verpakt, bestelling is goed aangekomen

Top webshop

Bestel al meerdere jaren hier. Ze hebben de nieuwste collecties en voor een eerlijke prijs. Altijd zo in huis. Nog nooit problemen met bestellingen of betalingen gehad. Zal ook de komende jaren hier blijven bestellen aangezien onze kinderen nog gefascineerd blijven door treinen.

Zeer vertrouwelijk en snelle levering en gemakkelijke betaling

Een aanrader voor aanbod en service!

Gebruiksvriendelijke online verkoopsite en producten goed en degelijk verpakt voor verzending.

Onduidelijke communicatie

Geautomatiseerde emails die niet kloppen met de actuele stand van zaken. Bestelling uit het niets geannuleerd en weken later ineens bezorgd zonder enige communicatie hierover. Erg verwarrend.

Pakketboot 15 C

3991 CH Houten