Snelle en goede service

Via de webshop besteld, de andere dag al in huis.

Super service zoals altijd!

Ik bestel al mijn detail spullen via Carclean! Altijd goede service, soms krijg je er nog een extraatje bij wat zeker gewaardeerd word! Bij mijn laatste bestelling had ik een kapotte sprayer bij mijn product gekregen, dit is heel goed opgelost. Zeer vriendelijk te woord gestaan en ook meteen een oplossing gemaakt voor het probleem dat ik had! Ik blijf hier zeker shoppen om mijn auto te laten shinen!

Uitmuntend in kennis, service en klantvriendelijkheid

Als sinds 2010 vaste klant bij CarClean en inmiddels ook vele kennisen er naar doorgestuurd voor auto, boot, caravan of motor producten. De kennis van het personeel is groot, ze zijn erg vriendelijk en de service is fantastisch. Je kunt er altijd met je vragen terecht en krijgt een eerlijk antwoord ook het meest geschikte artikel een goedkopere variant is. Je kunt er als leek binnenstappen of als gevorderde detailer, je vind er altijd iets dat jouw portomonee en ervaring past. Nee ik ben geen gesponserde reviewer maar gewoon een dolenthousiaste en tevreden klant.

Goed ingepakt, snel verzonden, goede klantenService

Mijn 1e aankoop bij Carclean was begin dit jaar. Alles was uitmuntend ingepakt en snel bezorgd. Ik had met twee producten problemen niet direct na aankoop maar een aantal weken later. En zelfs een paar maanden later kon ik nog rekenen op goede service van CarClean. Het had ook anders kunnen lopen maar door deze goed service hebben ze er voor gezorgd dat ze permanent in mijn winkel lijst belanden als locatie waar ik zorgeloos kan bestelen. Mijn complimenten CarClean blijf je zelf onderscheiden door goede klanten service toe te passen in daden en niet enkel worden. Mijn advies aan mogelijke klanten is probeer ze uit je zult er geen spijt van krijgen.

Prima droogdoek

Prima droogdoek voor de auto. In een keer droog. Ook de ramen vlekkeloos droog

Top droogdoek

Doek is zeer goede kwaliteit en doet het uitstekend

Super goed verpakt en snel geleverd

Aanrader

Overzichtelijke website, snelle levering en goed verpakt

Was onder de indruk van de snelheid van leveren en dat alles met zorg was ingepakt. Zeer tevreden.

snelle en juiste levering

producten zoals beschreven, heel snel geleverd zonder verdere problemen.

Gewoon goed

Goede producten snelle levering

Snelle levering en goede uitleg op YouTube

Op internet opgezocht wat het beste product was en uitgekomen bij Carclean. Daar vond ik een uitgebreide en goede uitleg over het product.

Erg duidelijke website én zeer goede serice

Er werd bij een bestelling een kleinheidje vergeten. Na amper een halfuur had ik al antwoord via e-mail. Omdat we intussen nog enkel items in bestelling hadden kregen we 1 item cadeau, over klantenserivce gesproken! Tot slot in hun website erg duidelijk ondanks het grote aanbod. De vele filmpjes en gerelateerde producten maken het aangenaam "winkelen".

Zeer correct en vriendelijk

Snelle en correcte leverng !!

Wat een professionele webwinkel! Hier zouden vele anderen een voorbeeld aan kunnen nemen. Snel geleverd, duidelijke communicatie, goed en bruikbaar advies. En uiteraard goede producten!

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Veel mooie producten en nette snelle levering

Bestelling netjes op tijd geleverd

Mijn bestelling is netjes volgens afspraak geleverd

Scherpe prijs met super levering

Nu eens een keer echt snel. De avondbestelling was echt de volgende dag in huis. Top.

Duidelijke website met alle benodigde informatie!

Bii alle producten die je aankoopt staat er netjes en duidelijk omschreven waar het voor is en waar je het voor kan gebruiken. Tevens voor producten zoals droogdoeken, microvezeldoeken en etc. De wasvoorschriften. Ik vindt Carclean serieus een fijne winkel. Aardig personeel, zowel in de winkel als telefonisch TOP !, maar met verstand van zaken om jouw auto eruit te laten zien als een echte cleanrider !

Supermakkelijk

Ideaal bedrijf voor alles wat met je heilige koe te maken heeft. Daarnaast ook recente reviews over de producten die je zoekt(ook de minder positieve recenties laten ze gewoon netjes staan). Shop, klik, bestellen en de volgende dag netjes verpakt in huis. Ga zo door......

een winkel waar ik altijd graag kom

al vaker spullen aangeschaft, mooie overzichtelijke winkel met klantgerichte topservice.

Een duidelijke site Zeer snelle levering Kortom zeer tevreden.

Perfect geholpen door de medewerkers van Carclean.

Ach laten we het zo zeggen... Het is altijd perfect.

Goed advies voor de juiste producten voor mij gewenste resultaat.

Goed advies gekregen voor wat ik nodig had. In de showroom vakkundig geholpen en advies gekregen welke producten ik nodig had voor het resultaat wat ik wilde behalen binnen mijn budget

Altijd goed advies door een ervaren medewerker

Veel keuze uit de producten ook wel eens te veel keuze. Dan is het fijn dat er een ervaringsdeskundige staat die je advies geeft. Soms kijk ik ook op het forum maar vind dat er te veel in vaktermen af kortingen geschreven wordt. Is voor de niet prof. Wat moeilijk te volgen wat er exact bedoeld wordt. Maar wel vaak erg leerzaam hoe een Andre het doet

Súper geholpen , service zoals het hoort!!!

Zeer goed en correct!

Huygensstraat 35