Fijn winkelen bij Carclean!

Vriendelijke ontvangst. Je wordt geholpen door deskundig personeel, dat er niet op uit is je het duurste aan te verkopen maar voor jouw toepassing wel het beste.

Super snel geleverd.

Prima producten, goede prijs!

Geen verkoop banbels

Ik heb de poets/ polijst machine aangeschaft. Ik kreeg wat uitleg en kon zelf de machine testen. De machine was een pakket. Alleen was dat niet geschikt voor mijn auto dus werd hij aangepast met poetsmiddelen die voor mijn lak het beste was. Dat werd zonder vragen aan gepast en dat is netjes en ik ben niets te kort gekomen, of er bij ingeschoten. Echt een top bedrijf

Werkt perfect

Geheel naar wens.

Producten uitstekend en altijd deskundig advies wanneer je het nodig hebt

Koop nu dik 4 jaar mijn producten bij Carclean.com. Altijd eerlijk advies en goede service. Even een appje sturen of bellen en je krijgt heel snel een duidelijk antwoord. 1 keer de winkel bezocht en deze zag er heel verzorgd uit. Assortiment is heel breed en voor iedere prijs klasse iets te vinden.

Klantvriendelijk en representatief houding tov de klant.

Goed en snel service

Kwalitatieve producten !

Heb enkele aankopen gedaan voor het reinigen van onze nieuwe auto. Wij zijn heel tevreden. Helpt echt voor een jou auto mooi te houden. Misschien niet de goedkoopste, maar wel goed materiaal.

Heel goeie service en levering Nogmaals dank Michel

Duidelijke, overzichtelijke site met goede producten

Ik shop al jaren bij Carclean, ben erg tevreden over de site en de producten die aangeboden worden. De keuze is enorm, de prijzen zijn netjes. De site zelf is mooi en overzichtelijk, waardoor ik snel de juiste producten kan vinden. De gratis goodies die ze af en toe bij je bestelling doen wordt hier ook gewaardeerd.

Goed advies met vakkennis

Personeel weet waarover ze het hebben

Zoals het hoort.

Nette en duidelijk site, makkelijk bestellen en betalen. Keurig verpakt en afgeleverd.

makkelijk te bestellen en snel geleverd

site is makkelijk toegankelijk en je hebt je weg zo gevonden. `Uitleg is prima, vaak met makkelijke filmpjes. Levering verloopt volgens afspraak.

Goed product

Super kwaliteit..

Snelle levering van goed ingepakte en bestelde produkten

Duidelijke communicatie omtrent bestelling en vooral ook de levering. Onverwacht snelle levering naar Luxemburg en op aangegeven tijdstip.

Kundig advies, bestelling vlot ontvangen.

Uitstekend bedrijf met een zeer ruime keuze.

gewoonweg perfect zoals altijd

De beste webshop die er is ,alles gemakkelijk te vinden aan een eerlijke prijs. Zeer snelle levering aan huis en alles degelijk verpakt.

Top advies en kwalitatief goed productaanbod

Altijd enthousiast en kundig advies door mannen met veel kennis en ervaring.

De juiste spullen op een plek

Spullen zijn snel geleverd

Snelle levering en product voldoet.

Snelle levering en product voldoet.

perfecte service

zeer groot en uitgebreid gamma. Persoonlijk advies en zeer snelle levering. Zelfs al loopt het bij de verzending eens mis (buiten de wil van Carclean zelf), dan wordt toch voor een passende oplossing gezorgd. Perfecte service op alle vlakken.

Fijn om alles snel te ontvangen. Prima verpakt.

correct

De producten zijn zoals beloofd de service is snel en correct . ik heb al veel aangekocht en zeer tevreden echte aanrader.

Top klantendienst.

Gemakkelijk te bereiken via whatsapp. Wanneer ik bericht kreeg dat mijn pakket was beschadigd, contact opgenomen via whatsapp. Direct antwoord en producten snel terug opgestuurd. Dus topservice!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs