Groot aanbod met correcte prijzen en levering

Elke keer wanneer je iets beste bij CarClean weet je zeker dat ze een correcte voorraad weergave hebben en dat de spullen allemaal netjes en snel worden geleverd. Enige probleem: wanneer je begint met hier spullen te kopen blijf je bezig ;-)

het is prettig winkelen bij Carclean.com

Mijn ervaringen over de jaren is dat het assortiment redelijk compleet is. Het is jammer dat ze de producten van Chemincal Guys niet (meer) in hun assortiment hebben. Maar voor alle overige door mij gebruikte producten kan ik slagen bij Carclean.com. Is dan ook altijd prettig om al surfende mijn winkelwagen te vullen met artikelen die ertoe doen om de lak etc. van mijn auto in perfecte staat te houden.

Alles werd keurig op tijd geleverd

Duidelijke site waarop je de produkten gemakkelijk kunt vinden met een duidelijke omschrijving. Er is een ruime keuze in artikelen.

Top bedrijf ✔️

Hier komt ik graag langs, niet alleen omdat hier bij mij in de hoek zit, maar telkens krijg ik advies. Vriendelijke mensen, deskundig!

Werkt makkelijk bus glimt als nieuw

Goed spul

Producten worden goed verpakt. Genoeg producten op voorraad voor een redelijke prijs. De polijstmachine's daarin tegen vind ik aan de hoge prijs .

Uitstekende service

Uitstekende service zowel voor als na de verkoop

Dé zaak voor al je detail spullen.

Al jaren trouwe klant bij Carclean voor al m’n detail spullen. Een dikke 10 voor Tim met zijn team. Absoluut aanbevelenswaardig.

Goede service en advies

Bestel nu sinds een aantal jaren producten naar volle tevredenheid. Advies is goed en je merkt dat het ook echt liefhebbers van auto's zijn.

Goede service, goed assortiment.

Goede service en alles wat je maar nodig kan hebben om je auto vlekkeloos schoon te maken en houden.

Perfecte service

Perfecte service, vriendelijk snel gewoon zoals een klant geholpen zou moeten worden.

Veel keuze, goede info

OP het forum had ik een mooie handleiding gevonden en ik kon bijna alles meteen bestellen bij Carclean. Snel en efficient.

Everything perfect as always. Packed well and shipped fast.

Great company, very professional at what they do. All my questions where answered in detail. Recommend to anyone who is looking for good car care products.

Fijn spul snel geleverd

Herhaalde bestelling. Nu in groter formaat.

Komt afspraak na.

Hele goede service!

Ik had twee vragen per mail gestuurd en kreeg snel en een heel uitgebreid antwoord. Daarna de artikelen besteld op de overzichtelijke website en snel geleverd.

Duidelijke uitleg en kennis van zaken

Duidelijke uitleg van de producten. Hoe te gebruiken waar op te letten. Hierdoor wordt het onderhouden van de auto steeds leuker

op de site voldoende aanbod , tevens per artikel duidelijke beschrijving en een snelle levering

Goede producten voor een goede prijs

Prima webshop met een riante assortiment en goed advies. Vaak goede aanbiedingen.

Makkelijk besteld en snel binnen

Makkelijk besteld en snel binnen

Fijne shop, goeie (cleaning) tips!

De titel zegt het ;-)

Uitstekende service, snelle reacties en passende oplossingen bij gebreken.

Uitstekende service, snelle reacties en passende oplossing bij lekkend pakket bij vervoer.

Alles geleverd

Hebben de juiste producten in huis

Super bedrijf

Snelle levertijd en kwaliteit's producten.

Goede uitleg en snelle levering

Snelle levering.

Huygensstraat 35