Prima shampoo

Voor de eerste keer Born to be Mild shampoo gebruikt. Vergeleken met goedkope shampoo is dit een enorme verbetering. Ik merkte meteen dat het wassen veel gladder en dus gemakkelijker gaat. Alsof er een laagje zit tussen de spons en de lak. Het schuimt goed waardoor de shampoo rustig kan intrekken. De shampoo conditioneert goed en geeft een mooie glans. Ik heb nog geen andere shampoo van dit prijsniveau gebruikt maar tot heden ben ik een zeer tevreden gebruiker. Zeker aan te bevelen.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk en overzichtelijk website. Betaling en levering ging vlot

Gewoon ToP.

Kwam via youtube bij carclean omdat ik mijn koplampen wilde doen. Leuke duidelijke video met daaronder meteen een lijst van de spullen die gebruikt werden. Met collega over gesproken en die was al bekend met Carclean dus toen was de koop snel gedaan. Spullen netjes verzorgd afgeleverd en lekker een middag bezig geweest en ja, koplampen zijn weer helder. Dankzij carclean. Video kijken, spullen bestellen en gaan. Top winkel voor al je auto spullen.

Zoals altijd snel en correct geleverd

Geweldige service!

Mijn zending was door de vervoerder kwijt geraakt. Carclean kon hier niks aan doen. Direct opgelost, nieuw pakket verzonden met nog een kleine "goodie" erbij. Super opgepakt terwijl het niet eens de fout van hun was.

Gewoon een top bedrijf!

Ik hoef hier niet lang over te schrijven: Alles gewoon keurig geregeld daar.

zeer goede service en snelle levering

bij bestelling zit soms een presentje om uit te proberen dat vind ik schitterend

no-nonsense mentaliteit

"Je kan ook dit product gebruiken, kwalitatief hetzelfde maar prijstechnisch gezien een stuk goedkoper". Ik hou wel van die Rotterdamse mentaliteit, lekker recht voor z'n raap. Gewoon een goed advies van de toepasbaarheid en hoe je het product dient te gebruiken. Het zijn echte "Auto Freaks" bij CarClean, zij praten met enthousiasme over hun passie voor auto's! En, dat is toch wat je wilt zien als autoliefhebber! Een echte aanrader zijn hun YouTube filmpjes: een mix van goede adviezen, duidelijke voorbeelden, lekker low-level en een beetje humor tussendoor.

zoals altijd prettig winkelen deskundig advies

Op locatie gewinkeld en mijzelf o.a. laten adviseren over nieuwe producten die in de regelmatig terugkerende filmpjes getoond zijn. Gelijk ook een flacon Satin Tyre 'bandenvet' aangeschaft.

Site is duidelijk, levering volgens afgesproken mail. Product voldoet aan de verwachting

Eerste ervaring en die was goed. Snelle levering en alles was goed en met zorg verpakt.

mooi op tijd geleverd

voor herhaling vatbaar, de bestelde producten voldoen aan mijn eisen.

Prettig

Super snelle levering, in combinatie met goed uitleg via Youtube. Breed assortiment, alleen sommige producten werken toch minder dan gedacht. Hieruit moet nog een betere ervaring worden aangebracht door mensen. Persoonlijk advies is wel echt geweldig en nemen goed de tijd je ook het juiste product aan te bevelen

zeer tevreden

werkt perfect

Snel en altijd op voorraad.

Fijn en snel!

Werd snel geleverd

Nadat ik de videos had gezien heb ik wat spullen gekocht Site is duidelijk Producten kwamen netjes en snel aan

Top !

Snelle levering. Perfecte na service , een klein probleempje met 1 item, dag nadien reeds een vervanging in de bus .

Netjes geleverd

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Niets op aan te merken, prima winkel!

Al meermalen auto was materiaal gekocht en alles zonder enig probleem geleverd gekregen. Niets op aan te merken, snelle levering en goede prijzen.

Top service, snelle levering

Makkelijke en duidelijke website. Gemakkelijk alles te bestellen en zeer snel thuis geleverd.

Duidelijke site, leuke instructievideo’s en vlotte levering!

Ik had een aantal tutorialvideo’s bekeken op YouTube en deze waren zoal amuserend als informatief. Hierop besloten een aantal producten te bestellen via de site. Snelle levering is wat ik kreeg! Al met al zeer tevreden.

Netjes geregeld

Netjes geregeld

Altijd goed geregeld

Al 8 jaar klant en hele goede ervaring. Als er onverhoopt iets mis is dan staan ze direct klaar en lossen ze het netjes op. Netjes verpakt en op tijd in huis.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs