Goede service en snelle levering

Het is altijd prettig om spullen te bestellen bij Carclean. Zij leveren snel en goed. Alleen jammer dat ze geen ‘cadeautjes’ meer in de doos doen, dat was altijd wel leuk…

Uitstekende klantgerichte service

Bestel al jaren bij Carclean, tot volle tevrenheid. Volg de forums en de YouTube filmpjes voor de nieuwste tips en tricks. Erg onderhoudend. Bestellen is een piece of cake. Artikel opzoeken aanklikken en betalen. Volgende dag in huis. Voor mij is Carclean de nummer een.

Goed advies, vriendelijke en vlotte service

Goed advies, vriendelijke en vlotte service. Pakket wordt snel verstuurd, klantenservice is goed bereikbaar.

ervaring

iets bestellen thuis wachten dat het aankomt

Top service!

Bestelling, betaling en levering verliepen allemaal perfect. Ik had een foutje gemaakt bij m'n bestelling. Dit werd zeer behulpzaam opgelost door Johan. Echt een aanrader.

Alles goed geregeld

Alles op voorraad en snelle en tijdige levering

Prima service, snel verzonden

Snel en correcte levering

De bestelde production werden zoals afgesproken snel en correct geleverd

En je kan ook gewoon bellen als je iets wilt weten

Nog steeds 5 sterren

Ik bestel hier al aardig wat jaartjes, en altijd meerdere bestellingen per jaar, nog steeds zeer tevreden.

Weer top perfect geholpen

Na wederom een bestelling en advies vooraf erg blij met Carclean. Bestelling snel en volledig geleverd en goed ingepakt. Kennis is aanwezig en de uitgebreide beschrijving bij de producten helpen met kiezen. Auto’s staan weer te stralen.

Een 2de kansje voor de nieuwprijs

Mijn eerste ervaring met Carclean is niet best te noemen. Zakelijk een AVA P60 hogedrukreiniger gekocht en deze ontvangen zonder omverpakking in een reeds eerder geopende doos. Helaas bleek het apparaat defect, waar ik pas achterkwam bij de laatste stap van het in elkaar zetten (= een behoorlijke klus). De stalen pompaansluiting (waar je de tuinslang op aansluit) was compleet afgebroken en lag los in de behuizing. Na contact met ze te hebben gehad heb ik met veel pijn en moeite de hele unit weer uit elkaar moeten halen en terug in de verpakking gekregen om deze vervolgens weer (kosteloos) terug te sturen. Geen probleem natuurlijk wanneer je er een vervangend exemplaar voor terug krijgt, want helemaal lekker krijg je zoiets nooit meer terug in de verpakking, want dat gaat allemaal op de mm nauwkeurig vanuit de fabriek. Vervolgens krijg ik zonder overleg de melding van de webshop dat ze zelf (en dus niet de fabrikant) het specifieke onderdeel, de pump head kit, in het apparaat hebben vervangen en weer naar me hebben teruggestuurd. Het resultaat is nu een twijfelachtig apparaat in een afgeschreven doos wat nu voor een 2de keer in elkaar gezet moet gaan worden d.m.v. slangetjes, schroeven en stalen pinnetjes in plastic onderdelen. Ach, een hogedrukreiniger; wat kan er gebeuren? Persoonlijk had ik deze RMA echt anders aangepakt, of op zijn minst overleg gehad wat ik het liefst zou willen. Een reparatie met een beetje korting misschien, of vervanging. Als particulier kun je eenvoudig je geld terugvragen als je er geen vertrouwen in hebt, maar als zakelijke gebruiker heb je deze mogelijkheid helaas niet omdat je geacht wordt van te voren je huiswerk te doen, dus we doen het er maar mee. 2 sterren omdat ze toch nog een droogdoek hebben toegevoegd om het goed te maken, maar ze hebben hier een eenvoudige kans op een 5 sterren review (onbewust) laten liggen. En omdat ze me bleven achtervolgen met de vraag of ik een review wilde plaatsen. Dus, bij deze.

Top advies

Goed advies gekregen voor het onderhoud en welke producten ik hiervoor nodig moest hebben

Mooi resultaat

Het resultaat is prachtig, maai vloeibare wax gaat lichter en sneller.

Snel en correct

Correct geleverd en snel goede kwaliteit van producten

Alles naar wens

Snelle levering, netjes verpakt.

Meerdere keren zaken besteld, altijd op tijd en correct geleverd

Webwinkel die uitvoert wat ze beloven.

Zeer goede ervaringen met super kwaliteit

Zeer tevreden ook fijne goed verzorgde levering. Top

Ik vind een goede ervaring bij carclean ,

Snelle levering en goede prijs voor de producten.

Snelle levering van perfect product

Conform informatie op de webshop, product de volgende dag geleverd. Ook de info over het product komt overeen met de werkelijkheid.

Top! snel en goedkoop

Kwam op de website terecht omdat ik de velgen van mijn wagen wou laten blinken met een professioneel product en die vond ik hier op goedkoper dan op ander websites. Het werd snel geleverd en het product werkt top!

Snel geleverd en ook snelle klantenservice ma

Autowax besteld. Bestelproces eenvoudig. Goed verpakt geleverd. En ik kreeg snel antwoord via mail terug op mijn gebruiksvragen.

Altijd prima voor elkaar bij Carclean

Van website tot bestellen en verpakking, het is altijd keurig voor elkaar. Kleine tip; als je na een bestelling vrij snel daarna tot de conclusie komt dat je wat vergeten bent en nog een bestelling plaatst misschien de spulletjes indien mogelijk in het order-pick proces in één doosje doen. De extra leverkosten nog even daar gelaten scheelt het aan materiaal en wellicht ook inpaktijd. Ik kan iedereen die het onderhoud van in en exterieur serieus neemt Carclean aanbevelen, het zijn mensen met passie voor detailing en oog voor hun klanten.

Gaat altijd goed

Carclean.com altijd makkelijk bestellen en goed verpakt geleverd en op tijd als het niet op tijd komt ligt dat aan de bezorgdienst

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs