Een beetje laat aan begonnen voor de Antwerp Gay Pride editie 2019, maar vond een heel leuk zilveren broekje bij Brizjied. Contactformulier ingevuld omdat ik zag dat de levertijd tot 14dagen kon zijn, gezien alles op maat wordt gemaakt en kreeg al meteen antwoord. Probleem van korte besteldatum en haalbaarheid van levering even besproken en klaar was kees. Op nog geen 3 dagen werd het geleverd en het past perfect! Bedankt,Tom
Zeer mooie rok gekocht,op de door mij opgegeven lengte en taillemaat! Paste perfect net als de vorige keer.
Ook de aanpassingen die ik vroeg waren geen probleem
Erg mooi setje, super blij mee!
jullie hebben weer goed werk afgeleverd. mijn dank is weer groot toppie voor jullie. binnen kort komt er nog een bestelling naar jullie toe. de leren boxershort zit echt perfect groetjes van Willem uit amsterdam
Snelle levering en goede service nav specifieke wense
Super.! Mijn broek moest vermaakt worden, zonder gezeur een goed advies gekregen. Uit eindelijk wou ik m vermaakt hebben, en hij zit super en ben erg tevreden. Top service.! Gr Petra
Brizjied denkt mee met haar opdrachtgever en komt met oplossingen.
Op het laatste moment nog een bestelling gedaan voor Bitch. Het werd gelijk de volgende dag al verstuurd. Ook persoonlijk mail contact en de kleren zijn super .
Fijn dat alles altijd op tijd komt en het op maat gemaakt kan worden. Ik ben altijd erg tevreden over de kleding!
Wat een super snelle service
goede service en snelle afhandeling
Pluspunten
Prachtige rode catsuit voor heren. Geweldige kwaliteit. Ik ga hier vaker iets bestellen
Pluspunten
Super goed en snel op maat top vrouw
Pluspunten
Super snel helemaal top
Pluspunten
Alleen maar positief ;-)
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Mooi en perfecte kwalieteit.
Verbeterpuntengeen
De polsbanden hebben 2 dagen goed gezeten Nu zakken ze zo af
Punterdiep 10
8032TV Zwolle
Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.