Pluspunten
Zeer snelle levering zoals ik vroeg, zonder meerprijs. Bedankt!
Pluspunten
Nazorg en communicatie is erg goed.
Pluspunten
Kwaliteit, snelheid!
VerbeterpuntenTelefonisch contact vinden sommige mensen prettig. Er werd aangestuurd op mail!
Hallo Viviane, Ik werk alleen en ben de hele dag druk bezig ben met de kleding maken. Het lukt meestal niet om de telefoon aan te nemen, heb echt beide handen nodig voor het werk. Het is ook zeker niet handig om steeds de telefoon op te moeten nemen, want dan krijg ik het werk gewoon niet af. Als ik stoffen aan het knippen ben, spelden, afwerken heb ik echt mijn hoofd daarbij nodig om geen fouten te maken. Een gesprek kan ik niet terug luisteren en een mail kan ik wel terug lezen. Enfin om fouten te voorkomen werkt dit voor mij het beste. Ik hoop voor begrip hiervoor. Met vriendelijke groet Brizjied
Pluspunten
Zeer behulpzaam, supersnelle service en nazorg. Prettig om hier te bestellen.
Pluspunten
Heb hier een lak-blouse besteld en is netjes binnen de aangegeven tijd geleverd, daarna heb ik gevraagd om extra splitten in de mouwen, en dit was ook supersnel geregeld. Blouse zelf is ook topmateriaal en ziet er mooi uit. Bedankt! 5 sterren
Pluspunten
ze doen wat ze beloven en communiceren snel en goed
VerbeterpuntenFoto laten opsturen als mensen het aan hebben
Hallo onder aan de website bij overige: foto s van klanten. Daar vind u de foto s ingestuurd door klanten. Dus dit verbeter punt is er al. Tevens vind u bij promotie kleding ook vele foto s dat de kleding door de bedrijfen wordt gebruikt op beursen en events
Pluspunten
Super communicatie ! Snel antwoord en alles word geregeld .
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, goede service, snel contact.
Pluspunten
Brizjied reageert heel snel op vragen, staat open voor aanpassingen aan het model en hield zich ruim aan de levertijd, elke cent meer dan waard.
Pluspunten
Brizjied levert altijd perfect, zelfs met wat aangepasten wensen krijg je precies wat je verwacht, het zit goed en staat geweldig.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Vriendelijke, persoonlijke benadering. Orginele productlijn.
Pluspunten
Geleverd binnen de afgesproken tijd,goede prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Broekje past perfect toppie
Pluspunten
absoluut een top bedrijf. ik ben 2 jaar lang opzoek geweest naar een geschikte betaalbare en goed passende zwarte lak catsuit. toen ik naar Brizjied werd door vewezen door vrienden.leek ik eindelijk te hebben gevonden wat ik al zo lang zocht. ik twijfelde nog aan de kwaliteit lak. omdat het bij andere aanbieders soms bij de kwaliteit lak mis ging. en het daar soms bleek te gaan om wetlook of latex..en dus geen lak. maar brizjied hielp me al snel uit die twijfel, en stuurde me een stukje lak stof toe. bij ontvangst zag ik meteen. dit gaat het worden. en wat ben ik blij met deze keus. het zit fantastisch en het is nog mooier en beter geworden dan ik zelf ooit had mogen denken. dus twijfel niet.bij dit bedrijf zit je goed. top service en erg vriendelijke mensen die je goed adviseren en op de hoogte houden hoe het met u bestelling staat. een hele dikke 10 dus
Verbeterpuntennog geen verbeter punten tegen gekomen.
Pluspunten
een dikke 100!!!deze perfectionist werkt keihard en dat leverd kwaliteit.ik ben altijd happy als ik iets heb gekocht bij brizjied.prachtige spullen en snelle levering.en dat als 1 mans (vrouws)zaak!!POWERVROUW!!!als je hier besteld wil je nooit meer anders ........
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
Pluspunten
stof niet meer leverbaar, goed opgelost
Pluspunten
Zeer snelle beantwoording van mail en alles is bespreekbaar
VerbeterpuntenZou het niet weten, ga zo door!
Pluspunten
Hele fijne dame om mee samen te werken. Haar zaak is een aanrader.
VerbeterpuntenDoe zo voort.
Pluspunten
-hoge kwaliteit naaiwerk -mooie stoffen
Verbeterpunten-stinkende producten verzenden omdat je rookt is niet professioneel
Punterdiep 10
8032TV Zwolle
Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.