Pluspunten
De afgeleverde product is topkwaliteit en zit lekker
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer goed contact via de mail men snel antwoord. Levering ruim binnen de 14 werkdagen!
VerbeterpuntenZou niet weten, gewoon doorgaan!
Pluspunten
Als iets niet goed is proberen ze tot een oplossing te komen
VerbeterpuntenDe rits iets telang deze was over de broeksboord weg genaaid op gelost door er een stukje lakstof over heen teplakken
Pluspunten
Goed product, snelle levering, eigen ideeën en inbreng wordt begrepen en uitgevoerd volgens afspraken
Pluspunten
Leuk assortiment
VerbeterpuntenGeen, misschien bij aankoop van een minirok de minimale lengte van de rok vermelden (gezien het feit dat de klant bij de bestelling zelf wensen kan aangeven). Dit heb ik bij mijn bestelling een beetje gemist.
Pluspunten
Super klantvriendelijk en uitstekende producten, op maat en volgens gemaakte afspraker. Topper!
Pluspunten
goed produkt goede communicatie
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Tussentijdse wijziging worden zeer adequaat behandeld. Makkelijk contact mee te hebben. We gaan zeker vaker wat bestellen bij haar.
Pluspunten
Geweldige Service! Het is altijd op tijd en precies zoals is afgesproken. Brizjied je bent een Topper!!
Wilde eigenlijk een echte leren skinny broek met rits en zakken en geen look a like maar mijn model is wel super geworden hoor
Pluspunten
Vlotte communicatie, zeer goede prijs/kwaliteit en luistert wat de klant wil Denkt ook mee!
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Super kwaliteit en snelle levering, erg tevreden.
Pluspunten
Communicatieve bereikbaarheid en toegankelijkheid. Mooi gemaakt en afgewerkt product van mooi materiaal. Afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
Prachtig gemaakt, helemaal op mijn wens aangepast
VerbeterpuntenGeen
Punterdiep 10
8032TV Zwolle
Al sinds 1998 specialist op het gebied van exclusieve trendy uitgaanskleding en promotionele kleding. Altijd origineel en op maat gemaakt voor hem en haar. Persoonlijk contact. Bestel uit de collectie of laat een eigen idee exclusief voor jezelf maken.